Neler yeni

Bilgi paylaşımı için

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
İkinci kez açıyorum bunu ama ilki özel üyelerin yerindeydi. Umarım burada cevaplar yazılır. Teşekkürler şimdiden

Merhaba arkadaşlar,

Bu açılan konu başlığı altında siz tecrübeli üyelerden grafikerlik alanında fazla iş bilgisi olmayan bizlere bilgiler sunmanızı rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

After effects ve Photoshopta orta seviyenin üzerinde bilgilere sahip olan arkadaşlar olarak sahip olduğumuz bu bilgilerle iş alabilir miyiz, bunun için nasıl girişimlerde bulunabiliriz, gerekirse bir grafikere yardım ederek bu sektörün içine de girme şansımız var mı? Eğer bir şirketi olan üyelerimiz var ise (ki vardır sanırım), onlardan kendimizi gösterecek veya onlardan bir şeyler öğrenebileceğimiz, deneyim kazanabileceğimiz iletişimlerde bulunabilir miyiz?

Böylece sizler bilginizi, deneyimlerinizi paylaşmış ve biz üyelere öncülük etmiş olacaksınız. Bu bizler için çok güzel bir gelişme olacaktır.

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Grafikerlik unvanı alabilmek için üniversiteden o daldan mezun olmak şart mıdır?

Grafikerlik mesleğine ilk adım nasıl atılmalı?

Grafikerlik için nasıl bir donanıma sahip olmamız gerekmektedir?

Grafikerlik için en az hangi programları kullanabilmemiz gerekir?

Vs.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci kez açıyorum bunu ama ilki özel üyelerin yerindeydi. Umarım burada cevaplar yazılır. Teşekkürler şimdiden

Merhaba arkadaşlar,

Bu açılan konu başlığı altında siz tecrübeli üyelerden grafikerlik alanında fazla iş bilgisi olmayan bizlere bilgiler sunmanızı rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

After effects ve Photoshopta orta seviyenin üzerinde bilgilere sahip olan arkadaşlar olarak sahip olduğumuz bu bilgilerle iş alabilir miyiz, bunun için nasıl girişimlerde bulunabiliriz, gerekirse bir grafikere yardım ederek bu sektörün içine de girme şansımız var mı? Eğer bir şirketi olan üyelerimiz var ise (ki vardır sanırım), onlardan kendimizi gösterecek veya onlardan bir şeyler öğrenebileceğimiz, deneyim kazanabileceğimiz iletişimlerde bulunabilir miyiz?

Böylece sizler bilginizi, deneyimlerinizi paylaşmış ve biz üyelere öncülük etmiş olacaksınız. Bu bizler için çok güzel bir gelişme olacaktır.

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Grafikerlik unvanı alabilmek için üniversiteden o daldan mezun olmak şart mıdır?

Vs.

Hayır. Yetenek eğitimle birleşince profesyonellik oluşur. Eğitim olmadan sadece mükemmel olur.

Öncelikle meslek seçiminin doğru olduğunun farkında olmalı. Grafikerlik yetenek ile bağlantılıdır.

Donanım derken sorun pc ise, Bu atın binicisine benzer.

Programlar kağıt ve kalem gibidir. Bir araçtır. Yetenek ise doğuştan insanlara verilen özel bir durumdur.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Bilgilerin için teşekkür ederim. Ama istenilenler bunlar değil.
Donanım deyince bilgisayar değil bu mesleğe atılacak olan kişi için kastedilen donanım.
Sizin verdiğiniz cevaplar görüş içeriyor. Benim istediklerim somut şeyler.