Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgisayar kursu deneme afiş çalışması

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bardaspc.jpg

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ali afişin kağıt boyutunu 120 x 170 cm yapmalıydın.

Logoyu benden tırtıklamışsın,:D ben kendim corelde vektörel yaptım logoyu bence sende öyle yap çünkü afiş boyutu büyük olduğu için pixelleşme olur.

Afişteki diğer yazılarıda yazmamışsın.
Birde en önemlisi dikkat çekici bir imaj ve ona uygun slogan kullanman lazım. (Sloganda benimkini andırıyor :smile: )

Kısacası kolayına kaçmışsın. Biraz daha detaylandır bence.

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Dostum bence güzel olmuş öncelikle ellerine sağlık.
Tabi bir kaç ayrıntı var ilgilenilmesi gereken Bu çalışma biliyorum kursta yaptığın bir çalışma bunun gerçeği olsaydı bence bilgisayarlardaki gülen yüzler senin çizimin olmalıydı çünkü suratlar bize doğru değil BARDAS yazısına doğru bakmalıydı.Böylece insanlara fark ettirmeden bardasla ilişiği olan kimseler mutludur gibi de yorumlanabilirdi bilinç altında.Görsel iletişime biraz daha dikkat edersen diğer şeyler teferruat kalır.

Afiş boyutu kullandığın logo vb gibi teknik ayrıntılarda zaten sen istemesen bile zamanla hafızana kazınacaktır.Ayrıca çok kullanılan afiş boyutları var diyede illaki şu kadara bu kadar bir afiş yapılacak demek değil.Grafikerlerin işi herşeyi standarta bağlamak değil standartları kendisine bağlamaktır bence.

Başarılarının devamını dilerim.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar yorumlar için sağolun söylenenleri dikkate alacağım.