Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar veriyi nereden buluyorsun be kardeşim..Sana tüm kapasitemi açtım o bile yetersiz kalıyor..Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni yada bana yeni bir arkadaş bul..xD
aynen öyleee ya ben bir şey yapsam gam yemeyeceğim akşam kapatıp yatıyorum sabah bir bakıyorum güüümmm!!! açılmıyor; çokkktannn göçüp gitmiş bu diyardan
aynen öyleee ya ben bir şey yapsam gam yemeyeceğim akşam kapatıp yatıyorum sabah bir bakıyorum güüümmm!!! açılmıyor; çokkktannn göçüp gitmiş bu diyardan
yok bilgisayara odunla vursan düzgün kapanır, ama direk fişi çekincede sorun olmuyor heralde, sen öyle yap, yanlız başlat menüsünden kapat dersen bozulur haberin olsun :rofl:
yok bilgisayara odunla vursan düzgün kapanır, ama direk fişi çekincede sorun olmuyor heralde, sen öyle yap, yanlız başlat menüsünden kapat dersen bozulur haberin olsun :rofl: