Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BilgiTeknik Firmasına yaptığım ÖRNEK LOGOLAR (Öneri Pls)
logolar çooook güzel olmuş ama sanki nereye baksam bu tarz logolar karşıma çıkıyor biraz daha yenilikçi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama dostum sonuçta emek vermişsin emeğine sağlık tbrler
saol mystroy haklısın belkide logo tasarımı falan fazla ilqi alanıma girmio yada işime gelmedğnden bu tür şeyler çıktı çnkü işim dışında bi çalışma bu acildi bende öle yapıverdim komik olan müşterinin daha kötü bi logoyu seçmesi......
Selamun Aleyküm... Hocam gerçekten ilgi alanın olmadığı halde gayet hoş logolar çıkartmışsın bence hepsi kullanılabilir ama eski logoları kullanılmaz.bence müşterin biraz saygısızlık etmiş emeğine.başarılarının devamını dilerim allahtan... bu arada arkadaşlar konuyu takip etmeden cevap yazıyolar galiba
ÖzSoft çok saoL böyle bi mesaj fazla gelmedi... müşteri biraz barzani geri kalmış tutturdu ben bu iğrenç logoyu istiyorum ben dandik insanım bana dandik logo lazım diye bende eyw. dedim pratik yapmış oldum saOLsun. . .