Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

billboard çalısmam

qicik

🌱Yeni Üye🌱
ben begenmedim.niye dersen bir kere kafadan kalkıp öyleyim böyleyim hava basmış birde avatardaki resmi gördüm hepten gıcık oldum.insan mesleğini öne çıkarır o alkışlanır.kendisini o kadar çok alkışladıki kimse alkışlayıp yorulmasın yani.kendin yap kendin pişir modunda

üyeliğimide silin photoshop magazin mmistanbul daha kaliteli siteler.zoque forumda öyle güzel ismi var sitenin ama içinde binlerce çöp var desem yeridir.herkeste üstüne alınmasın sözüm efendi mütevazi insaların dışındadır.yılışık adamı sevmem ağzıyla kuş tutsa civadır.hadi allaha emanet olun elveda :)

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tavrınız gerçekten küstahça. Bırakın da başkaları takdir etsin yaptıklarınızı. İnsan mütevaziliği ölçüsünde yükselir. Konuyu yanlış yere açmışsın. 3D çizim olarak işini sergileseydin başka bir gözle değerlendirilirdin. Ben işine bir bilboard çalışması olarak baktım ve değerlendirdim, bana göre vasat bir çalışma. Ama 3D olarak güzel bir çalışma. Yerinde sergilenirse işlere daha uygun eleştri ve değerlendirmeler yapılabilir.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
genelde arkadaşa övgü dolu yorumlar yapılmış kendi tabiriyle iyi gaz verilmiş
bende gazı keseyim istiyorum...
bir kaç arkadaş uyarmış ama dikkate almamış
birde ben belirtmek istedim

Arkadaşım burası LOGO bölümü sen konu olarak billboard çalışmanı açmışsın
bence buda ne kadar dikkatsiz yada umursamaz olduğunun göstergesidir.

hadi kolay gelsin

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Herşeyden önce türkçesi bu kadar bozuk bir tasarımcıya ne kadar iyi denilebilir?
Üstelik fazlaca şımarık... Evet 3d kullanmak böyle bir ev yapmak beceridir, yetenektir ama sanatkarlık değil... Sadece o programnı iyi kullanıyorsun belliki, ben böyle yapanlara grafik operatörü diyorum. Bırakta yaptığın işleri buradaki insanlar taktir etsin.
Yaptığın işte gayet vasat bir iş zaten.

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık . ama yukarıdaki evin etrafındaki agaçların yapraklarındaki beyazlık sanki dekupe edilmiş havası vermiş. dikkatli bakılınca öle gibi duruyor.