Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir sey sormak istiyorum bu Türkcemi??? Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım şu zor günlerimizde bu şekilde konuşarak ve yazarak kökümüzden ayrılmayalım lütfen lütfen...
bir sey sormak istiyorum bu Türkcemi??? Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım şu zor günlerimizde bu şekilde konuşarak ve yazarak kökümüzden ayrılmayalım lütfen lütfen...
bende bir şey sölemek istioyurm net ortamında türkçeyi yutarak konusuyoruz net dunyasında artk özentimidir nedir herkesin agıznda bu slogan var türkçemizi guzel kulanalım peki tamam arkdaşım öyleyse cep telefonlarında nie harf yutarak konusorsunuz msjlarda sakın yapmıorum ben deme nie çünkü harf yutmadınmı fasla kontor gidior demi..harf yutmayla türkçe bozluyor ise NET ortamında o zmn türkçe bozulsun net ortamında o sloganı şöyle ibretten çıakrın artk türkçe dili her şeyde bir klavuz olsun(örenğin kullanma klavuzları,programlar)...
valla cok haklısın aslında bende öle özenti gibi konusmaları pek sevmiyorum ve elımden geldıgınce düzgün yazmaya calıssamda yınede harf yutma,kısaltma vs.. kullanmak zorunda kalıyorum tabıkıde bu doğru bir davranış olmasa bile bunu yapıyoruz üzülerek belirtiyorum