Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir afiş çalışmam Kel Kantocu

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

45834124690239434371787.jpg

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Ana başlığın altındaki spot cümlede düzensizlik var gibi hem büyük başlıktan dışarda duruyor hemde alta düşen cümle üsttekinden biraz dışarda... birde kuklayı tutan el(mi)? işte bu soru işaretini gidermeniz gerek...o elin üstündeki siyah çıkıntı nedir onuda anlayamadım. keza amaç o görseli deforme ederek sunmaksa biraz fazla olmuş diyebilrim "bana göre"...emeğinize sağlık:)

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ana başlığın altındaki spot cümlede düzensizlik var gibi hem büyük başlıktan dışarda duruyor hemde alta düşen cümle üsttekinden biraz dışarda... birde kuklayı tutan el(mi)? işte bu soru işaretini gidermeniz gerek...o elin üstündeki siyah çıkıntı nedir onuda anlayamadım. keza amaç o görseli deforme ederek sunmaksa biraz fazla olmuş diyebilrim "bana göre"...emeğinize sağlık:)

çok teşekkür ederim öncelikler değerli yorumunuz için. Zaten eski bi çalışma artık yenilerinde uygularım, o elin üstündeki bir yere uzanıyor. aslında konuyla bağdaştırmak istedim. Konuda kuklalar var onları kontrol eden bir el ve sonunda aslında o kontrol eden bir elin de başka birşey tarafından kontrol edildiğini öğrenirler.. Aklıma başka birşey gelmemişti, karmaşık olur diye düşünmüştüm. Tekrar teşekkürler:)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin rengi çok sade (boş) olmuş en azından bir renk geçişi veya flu bir desen verilebilirdi. Yazılar açılı yazılmış ama tüm yazılar aynı açıda değil düz de değil bu bakımdan dağınık, özensiz bir çalışma gibi duruyor, başlıktaki beyaz kontür çok geniş rahatsız edecek boyutta. Bence bu haliyle eksik bir çalışma üzerinde çalışılması gerekli ...

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zemin rengi çok sade (boş) olmuş en azından bir renk geçişi veya flu bir desen verilebilirdi. Yazılar açılı yazılmış ama tüm yazılar aynı açıda değil düz de değil bu bakımdan dağınık, özensiz bir çalışma gibi duruyor, başlıktaki beyaz kontür çok geniş rahatsız edecek boyutta. Bence bu haliyle eksik bir çalışma üzerinde çalışılması gerekli ...

görsel olarak haklı olabilirsiniz ama o dediklerinizi yapmamın bir sebebi var. Bu oyunun sergilendiği dönemdeki afişlerde ki o günün tarzını yansıtmaya çalıştım eğer kontrol edecek olursanız hak verirsiniz. kontur olsun renk olsun o dönemde geçiş pek kullanılmıyordu, bu tiyatronun o dönemdeki afişlerine bakarsanız ne demek isteyediğimi anlarsınız. düzen anlamına da katılmıyorum hepsi aynı hizada olacak diye birşey yok ama eğer bu tasarıma gitmemiş diyorsanız evet bu doğru olabilir. Teşekkür ederim, yine de görüşleriniz çok öenmli benim için kesinlikle dikkate alacağım.

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adminpanpa.blogspot.com
Bence çok güzel olmuş... bi eksik göremedim. Bazen sadelik daha iyi. Arka rengin gradientsiz yada çizgisiz desensiz olması bana diğer arkadaşın aksine daha iyi geldi, ve başlıktaki kalın kontör bence çok yerinde çünkü alttaki şahsın adını millet oyuna daie zannedebilir, bu bağlamda kalın kontör hem güzel görüntü yakalamış hemde "ben varya başlığım hee" demiş :) bence güzel; tabi bunlar hep kişisel görüşler. Yoksa birilerine bi elma gösterip bu elma güzelmi dersin 50si güzel derse 50si çirkin der :)

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çok güzel olmuş... bi eksik göremedim. Bazen sadelik daha iyi. Arka rengin gradientsiz yada çizgisiz desensiz olması bana diğer arkadaşın aksine daha iyi geldi, ve başlıktaki kalın kontör bence çok yerinde çünkü alttaki şahsın adını millet oyuna daie zannedebilir, bu bağlamda kalın kontör hem güzel görüntü yakalamış hemde "ben varya başlığım hee" demiş :) bence güzel; tabi bunlar hep kişisel görüşler. Yoksa birilerine bi elma gösterip bu elma güzelmi dersin 50si güzel derse 50si çirkin der :)

çok teşekkürler. zaten bizde böyle geliştirip kendimizi alıştıracağız. resmen hayal satıyoruz. en kötü eleştiri bile aslında güzel, bir görüşü yansıtıyor. tekrar teşekkür ederim:)