Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım bu nasıl bir logo anlamadım açıkçası bikere logo baskı formatına hiç uygun diil ,çok kapalı renkler kullanmışsın hiç bi özelliği yok buna logo demek biraz zor üzgünüm ama daha değişik bişiyler yapabilirsin
wolphin doğru söylüyor bu tip tramlı bir işi moure leke yapmadan basabilecek bir usta ve makina bilmiyorum ben. bilen varsa söyleyin gidip elini öpeyim
wolphin doğru söylüyor bu tip tramlı bir işi moure leke yapmadan basabilecek bir usta ve makina bilmiyorum ben. bilen varsa söyleyin gidip elini öpeyim
Bir Azda Ben Açıklık Getirm... O Yazı Tipi Zaten "yuregim" 'in LOGOSUNDA Kullanılan Yazı Tipi Özel Yani... - Windows, Linux, Apple, vs. Logolarına Yapılan Wallpapper Çalışmaları Gibi Yapılmış Bir Çalışma. Emeğe SAYGI.