grafikeri-m
🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizce hangisi olmuş? Ya da hiç biri mi?
teşekür ederim ama ben daha yeni bi grafikerim tipografi eksiklerim olabilir bu eksiğimi nasıl tamamlayabilirim yardımcı olursan sevinirimÖncelikle kullandığın çatı, genellikle ve ağırlıklı olarak emlak sektöründe kullanıyor..Alışveriş merkezi için uygun olacağını sanmıyorum..Tipografi çok eksik ve baştan savma gibi..Font arşivinden başka fontlarada bakmanı tavsiye edebilirim..1,2,3 te kullandığın okuma hatalarına sebebiyet verebilir..ya ayrı kullan ya üstünde..
kolay gelsin..
bizler bu sitede zamanımız doğrultusunda yorum yapabiliyoruz sitede bir sürü çalışılmış amaca uygun örnekler var buradan tek tek herkese yorum ve inceleme yapmaya kalkarsak gün içinde kendi işlerimizi yapamaz oluruz sitemiz yeterince öğrenmeye ve öğretmeye elverişli aynı zmanda birçok örnekde mevcut insanlarda biraz gayret göstermeli anlatmak istediğim bizler vakit açıısndan genel yorumlar yapabiliriz gerisi çalışmayı yapan arkadaşın ilgisine ve azimine kalmış önemli olan elmayı sunmak değil elma yetiştirmeyi öğretmektir![]()
çok güzel söylemişssiniz elmayı yetiştirmeyi öğretmek,Gerçi halk arasında ona balık tutmayı öğretmekte derler.
Bu olmamış daha iyisini yapabilirsin gibi yorum ile bi insan nasıl elmayı nasıl yetiştirebilir.Yani nasıl kendini geliştirebilir.Sizde benimle hemfikirsinizdirki bu arkadaşımız zaten yetnekli ve başarılı , ve yine bu arkadaş yaptıklarını sunduğunda bizden yorum beklemiş, böyle bir alandan bizden daha başarılı olan kişileden istediğimiz gibi. Örnek verirsem size daha iyi anlatmış olucam sanırım garafikartal arkadaşım, ben bir gün yaptığım bir tipografi hakkında yorum istediğimde özellikle bu siteden xavalon arkadaşımızın yazdıklarına dikkat ederim.Anlaşıdımı bilemiyorum.Sizlerede kolay gelsin