Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ayakkabı firmasının showroom' una yaptığım görsel...
ayakkabıyla bi ilgi kuramadım. daha çok bir eğlence mekanı için tasarlanmış gibi. konu başlığımızda ayakkabı firması için demeseydiniz bunun ayakkabı firması için yapıldığına kimse inanamazdı sanırım. çalışma güzel fakat, ayakkıbı ile bağ kuramadım...
ayakkabıyla bi ilgi kuramadım. daha çok bir eğlence mekanı için tasarlanmış gibi. konu başlığımızda ayakkabı firması için demeseydiniz bunun ayakkabı firması için yapıldığına kimse inanamazdı sanırım. çalışma güzel fakat, ayakkıbı ile bağ kuramadım...
Showroom ları için hazırlanmış bir çalışma bu..Ayakkabı kullanmamamızın sebebi ayakkabı model ve desenlerinin neyi çağırştırıyo ? anlatılmak istenen buydu...
bence fazla abartılı olmuş çok göz yoruyor emeğe her zaman saygımız var ellerine sağlık fakat ayakkabıyla bağdaştırmak çok zor. Daha çok parti afişlerini anımsattı bana arkadaşın dediği gibi gölgede olan insanların sadece ayakkabıları renkli olsaymış çok güzel olabilirmiş
Güzel çalışma ellerinize sağlık. Lakin maksada hitap etmeyen bir çalışma. Grafiksel olarak hoş ama amacına ulaşamamış bence. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi ayakkabı showromuna uygun gelmedi bana.
gülis merhabalar elif ben nasılsın diyeyim öncelikle burda gezinirken çalışmana rastladı tesadüfennn.... bence çalışman çok güzel renklerin uyumu ahenk kompozisyon hepsi birbirini tamamlamışş... eline sağlık görüşmek üzereeee
Ayakkabı firması ile pek alakası yok. sanki boya firması reklamı yapılmış gibi ön planda olması gerken ayakkabı olması lazım ama sizde boyalar ön planda olmuş onun için ben müşteri olsam kabul etmem. Ama çalışma güzel olmuş
uğraşmış yapmışın eline sağlık fakat ben pek beğenmedim renkler uyumsuz çok karmaşık daha sade bi çalışma ve daha pastel tonlar kullanmanı yeğlerdim başarılar... (bu çalışma bi konser alanının arkaplanını oluşturabilirdi ışık oyunları ve lazerlerle etkili olurdu)
gülis merhabalar elif ben nasılsın diyeyim öncelikle burda gezinirken çalışmana rastladı tesadüfennn.... bence çalışman çok güzel renklerin uyumu ahenk kompozisyon hepsi birbirini tamamlamışş... eline sağlık görüşmek üzereeee