Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir ayakkabıcı için yapmış olduğum afiş çalıması.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
uT3HC.jpg
[/IMG]

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak bu çalışmayı da beğendim. "Sadece.." yazısının zemininin kenarlarına koyduğunuz renk geçişi alt tarafta ayakkabı modellerinin olduğu zeminle aynı renk olmasından dolayı orada bir hata varmış gibi bir görüntü oluşturuyor kenarlarda siyah veya lacivert gibi koyu bir renk kullanılması daha uygun olur kanısındayım ...

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Karışmak gibi olmasın ama altta spor giyim firmalarının logoları varken ayakkabıların hiçbiri spor değil. Hatta o markaların böyle bir modelde ayakkabı ürettiğide şüpheli sanırım.Bu konu gözden kaçmış.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Karışmak gibi olmasın ama altta spor giyim firmalarının logoları varken ayakkabıların hiçbiri spor değil. Hatta o markaların böyle bir modelde ayakkabı ürettiğide şüpheli sanırım.Bu konu gözden kaçmış.

Evet üstat aslında haklısın ama, müşteri satışını yaptığımız firmaların logolarını koyalım dedi. Koydum. Bir de bizde şu modellerde ayakkabı da bulunuyor onların da resmini koyarsak, rafımızdaki neredeyse tüm ayakkabıların reklamını yapmış olacağız diye düşündük. Bu yüzden logolarla ayakkabılar arasında çelişki doğdu. Yorum ve dikkatin için teşekkür ederim.

ercanhasbil

🌱Yeni Üye🌱
emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş ama reborn arkadaşımızın dediği gibi ayakkabıların spor ayakabı olmayışı biraz farklı olmuş gibi ama çok güzel yinede başarılı bir çalışma olmuş

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
madem bay bayan çocuk ayakkabısı çeşitleri var peki siz neden sadece bayan ayakkabısı qörselleri kullanmışsınız ve neden hepsi klasik ayakkabı çeşidi bunlara dikkat etmek qerekiyo...

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
madem bay bayan çocuk ayakkabısı çeşitleri var peki siz neden sadece bayan ayakkabısı qörselleri kullanmışsınız ve neden hepsi klasik ayakkabı çeşidi bunlara dikkat etmek qerekiyo...

Müşteri en fazla para kazandığı ürünü göstermek istediği için sonuç böyle oldu :wink:

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
o zaman o müşterinin kafasındaki tasarım oluyo sizin değil....

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım dediğin nedir ki dimi..
tasarımda konu bütünlüğü yok çelişkiler doğmuş ama napıcaksın şu ilke var bir de müşteri her zaman haklıdır. her çeşit var eee iyi de sadece bayan ayakkabısı görüyorum. yada madem müşterinin dediği yapılacak en azından her çeşit kelimesini arkaplana atabilirsin. yani dikkati bayan ayakkabılarına yönlendirirsen ve markalarıda önemsenmicek kadar küçültürsen müşterinin istediğini yaparak kendi fikirlerinle bir tasarımın olacaktır. şunu da eklemek istiyorum " Grafik bir dildir."

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende aynı şekil de logolara takıldım ve birde 2 ayakkabıda gölge var diğerinde yok

Logo ve görsel seçimini ben yapmadım üstat önceki yorumlarda belirttim.
Gölge olayına gelince; Acelece yapılmış bir çalışmaydı gözümden kaçmış olmalı.
Yorumunuz için teşekkürler.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarımda konu çok önemlidir aslında sadece tasarımda değil herşeyde konu çok önemlidir yani ister tasarım yap, ister hikaye yaz, ister şiir, ister roman önemli olan konuyu mümkün olduğunca sade ve anlaşılır şekilde anlatmaktır ve öyle bir tasarım yapmak gerekir ki hedefi tam merkezden vurmalısın, tasarım denilen ya da yaratıcılık denen şey işte budur. Konuyu anlatabilmen için illa karma karışık şekiller yapman gerekmiyor ya da elinde bulunan görsellerin hepsini kullanman da gerekmiyor tek bir görselle bile anlatmak istediğin şeyi anlatman mümkün hani bazen birine bir şey anlatmam gerektiğinde onlarca cümle kurmak yerine sadece tek bir kelime kullanmak gibi işte o kelime olayı bitirir.
Açıkça söleyim benim tasaımda gördüğüm sadece karmaşa ve anlamsız şekiller bütünü başka birsey değil, bunları da seni incitmek için sölemiyorum yorum istemişsin içimden geçeni sölüyorum tavsiyem internette araştırma yap başka tasarımcıların yaptıkları çalışmalara bak derim

kolay gelsin

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarımda konu çok önemlidir aslında sadece tasarımda değil herşeyde konu çok önemlidir yani ister tasarım yap, ister hikaye yaz, ister şiir, ister roman önemli olan konuyu mümkün olduğunca sade ve anlaşılır şekilde anlatmaktır ve öyle bir tasarım yapmak gerekir ki hedefi tam merkezden vurmalısın, tasarım denilen ya da yaratıcılık denen şey işte budur. Konuyu anlatabilmen için illa karma karışık şekiller yapman gerekmiyor ya da elinde bulunan görsellerin hepsini kullanman da gerekmiyor tek bir görselle bile anlatmak istediğin şeyi anlatman mümkün hani bazen birine bir şey anlatmam gerektiğinde onlarca cümle kurmak yerine sadece tek bir kelime kullanmak gibi işte o kelime olayı bitirir.
Açıkça söleyim benim tasaımda gördüğüm sadece karmaşa ve anlamsız şekiller bütünü başka birsey değil, bunları da seni incitmek için sölemiyorum yorum istemişsin içimden geçeni sölüyorum tavsiyem internette araştırma yap başka tasarımcıların yaptıkları çalışmalara bak derim

kolay gelsin

Teşekkürler.