Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir bebek firması için yapmış olduğum logo tasarımı

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle yorumlarınızı bekliyorum...
zlembebe.jpg

Son düzenleme:

0rkun1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
göze hoş geliyo .. ellerine sağlık güzl olmuş...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel fakat uygulama olarak çok hata var logoda.
1.Esas reklamı yapılacak olan firma ismi arkaplanda kalmış.Bu logoda firma isminden çok sanki BEBE kelimesinin vurgusu yapılır olmuş.
2.Amblem logotype dan büyük olmuş.Bu durum göze hoş gelmiyor.
3.Ö harfinin simgeleri olan üst noktaları kare yerine yuvarlak yapıp ve biraz aşağı çekmeniz daha güzel görünecektir.
4.Renk sayısını düşürmenizde fayda var.Evet renk cümbüşü belki çalışmayı hoş gösterir,müşteri bu cümbüşün etkisinde kalmış olabilir fakat bir grafiker olarak sizin bunu gözardı etmemeniz gerekirdi.Bu logoda tam 7 renk kullanılmış.Bu ilerde firma sahibine külfet getirir.
Kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
bebe yazısı hoş ama bencede firma ismi daha öne çıkarılmalı

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Düşünce güzel fakat uygulama olarak çok hata var logoda.
1.Esas reklamı yapılacak olan firma ismi arkaplanda kalmış.Bu logoda firma isminden çok sanki BEBE kelimesinin vurgusu yapılır olmuş.
2.Amblem logotype dan büyük olmuş.Bu durum göze hoş gelmiyor.
3.Ö harfinin simgeleri olan üst noktaları kare yerine yuvarlak yapıp ve biraz daha aşağı çekmenizde fayda var.
4.Renk sayısını düşürmenizde fayda var.Evet renk cümbüşü belki çalışmayı hoş gösterir,müşteri bu cümbüşün etkisinde kalmış olabilir fakat bir grafiker olarak sizin bunu gözardı etmemeniz gerekirdi.Bu logoda tam 7 renk kullanılmış.Bu ilerde firma sahibine külfet getirir.
Kolaylıklar diliyorum.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Firma ismini arka planda bırakmamın sebebi ileriye yöneliktir.Biryıl gibi bir aradan
sonra umarım firma benden ismin tamamını kaldırmamı ister.Ö harfindeki göz ifadesine gelince envaye çeşit şekil denedim göz kırpmasından yumuk göz şekline kadar bana en samimi kare şekli geldi :) Renklere gelince ondada çok oynamalarda bulundum ama işte budur dediğim bu renkler oldu ee napalım biraz masraf etsinler artık.

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.

Firma ismini arka planda bırakmamın sebebi ileriye yöneliktir.Biryıl gibi bir aradan
sonra umarım firma benden ismin tamamını kaldırmamı ister.

Çok kısa bir sürede logoda değişikliğe gidecek bir firma ilk defa duydum.

Ö harfindeki göz ifadesine gelince envaye çeşit şekil denedim göz kırpmasından yumuk göz şekline kadar bana en samimi kare şekli geldi :).

O da sizin beğeni anlayışınız saygı duymaktan başka bi şey yok. ;)

Renklere gelince ondada çok oynamalarda bulundum ama işte budur dediğim bu renkler oldu.

Ben renklerin kötülüğünden bahsetmedim çokluğundan bahsettim 3 veya 4 değil.Tam 7 renkten bahsediyoruz.

ee napalım biraz masraf etsinler artık.

Kusura bakmayın ama bu düşünce ;
"Ben parama bakarım müşterinin ne hali varsa görsün"
anlayışıdır ki işini seven ve hakkıyla yapan bir grafiker bu şekilde düşünmemeli.

grafikemal

🌱Yeni Üye🌱
o gülümseyen çocuk figürü cadılar bayramındaki kabağa benzemiş bence daha tatlı bişey kullanabilirdin

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkada ki nesneden korktum ... hiç sevimli degil ...

saygılar

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkleri hiç beğenemedim arkadaşım; çook mat geldiler bana..
Çook fazla renk olması olayı da çook kötü, bu firma ilerde bir çook işte kullanacak bu logoyu...
Örneğin sadece poşet için düşünüyorum; heem çook fazla sipariş vermek zorunda olacak heemde ekstradan ağır klışe ücreti ödeyecek.. Müşteri şuan %99 ihtimalle renk başına klişe ücreti ödeyeceğini bilmiyor...
Yerinde olsam logoyu 3 renge düşürürdüm,bu durumun sebebini de müşterime anlatırdım yine de kabul ederse zaten sorun yook...
3 renk kullanıp, tintlerinden başka renkmiş gibi bir izlenim yaratabilirsin

Ellerine sağlık...

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet hos calısma ılk once ellerınıze saglık fakat gulen yuz ve özlemin ö sünü anımsatan o turuncu şeyin noktaları veya gözleri niye kare o gözume battı bır bu kadar ellere saglık tekrar

Teşekkür ederim göz kısmı için çok çeşit şekil denedim bana en sıcak gelen kare şekli oldu öyle yani.