Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Bilgisayarcıya Yaptığım Tabela Çalışması

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
s.a.
beyler tüh yine beyler dedim belgin kızacak şimdi:D
neyse arkadaşlar yorumlar gelsin bakalım

MmJ_VIDO_4.jpg

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
güzel bi çalışma olmuş eline emeğine sağlık (bilgisayar yazısının karakteri dışında fazla oynak geldi bana (haddim olmayarak) )

beyler dedmişin ama neyse...:D

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
çalışma çok güzel eline sağlık
yalnız bir sorum olacak, o üstteki çizgisel dalga şeklindeki hareketi nasıl yaptığını anlatabilir misin?

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdi ilk öncelikle peymane firma ismi ve bilgisayar yazısı firmanın kendi hazırladığı bir logoymuş(nasıl bir logo ise anlamadım gitti)
quick dalgayı hazır buldum istersen bir ara sana atarım ok

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
ok hocam teşekkürler ihtiyaç duyduğumda pm atarım veya şuanda atma imkanın varsa atabilirsin elimin altında bulunsun

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tasarım açısından hoş ama tabela gözüyle bakacak olursak firma ismi ve bilgisayar yazısı biraz cılız kalmış outdoor çıktılarda yazılar biraz daha dolgun olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta yakından bakmıyoruz.

Yinede güzel ve hoş bir çalışma

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma çok güzel eline sağlık
yalnız bir sorum olacak, o üstteki çizgisel dalga şeklindeki hareketi nasıl yaptığını anlatabilir misin?

Brush şekilleri ile yapılıyor yakında büyük 2 gb lık brush arşivimi forumda yayınlayacağım resimli olarak hazırlamaktayım:)

tabela tasarımına da : abimin dediği gibi biraz fontlar ince olmuş . Ama yinede güzel eline sağlık

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben pek beğenmedim arkadaşlar yanlış anlama sakın bu benim görüşüm birazdaha sofistike birazdaha yaratıcı olabilirdi diye düşünüyorum çoğu Bilgisayarcı'nın tabelasında gördüğüm tabela çalışmalarından pekte farksız görünmedi gözüme ama onlardan aşağı kalır yanıda yok ellerine emeğine sağlık diyorum...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
a.s öncellikle

emeğine sağlık bana göre çalışma güzel sen çok şey katmışsın fakat adamların logosu işi bozuyor farklı bir logoları olsaydı bu tabela daha farklı gözükebilirdi.

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
Brush şekilleri ile yapılıyor yakında büyük 2 gb lık brush arşivimi forumda yayınlayacağım resimli olarak hazırlamaktayım:)

tabela tasarımına da : abimin dediği gibi biraz fontlar ince olmuş . Ama yinede güzel eline sağlık

teşekkürler hocam paylaşımınızı bekliyor olacağım

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar mesajımda dediğim gibi logo firmanın kendi logosu kendi tarafımca hazırlamadığım bir logo ayrıca biliyorsunuz bazı şeyler müşterilerin doğrutulsunda oluyor adamalrı bazı farklı şeylere ikna etmeye çalışıyoruz ama nafile parasıyla değilmi diyor

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar mesajımda dediğim gibi logo firmanın kendi logosu kendi tarafımca hazırlamadığım bir logo ayrıca biliyorsunuz bazı şeyler müşterilerin doğrutulsunda oluyor adamalrı bazı farklı şeylere ikna etmeye çalışıyoruz ama nafile parasıyla değilmi diyor

Haklısınız bu konuda müşterileri bilgilendirmek ve yönlendirmek düşüyor bizlere. Anlıyan anlıyor anlamayan ise anlamıyor doğru söylüyorsunuz. Bizede Müşteri haklıdır demek kalıyor ama yinede ikna edebilirsek daha güzel işler çıkacağına inanıyorum... Tekrar söylüyorum çalışmadaki kompozisyon gayet hoş. Çalışmalarınızın devamını dilerim...

Saygılarımla...

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
elleine sağlık ama bu resımde bir yer çalma oda bende kalsın arkadşım.sakın bir daha yapcağın işi ilk ve tek olsun.

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
sercan kardeş hangi resmi acaba söylermisin bu zamana kadar çalma yapmadımda

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende merak ettim doğrusu ziyankarın çalışmalarını takip ediyorum gayet profesyonel ve güzel çalışmalar ?

Karıştırmış olmayasın sercansarigul ?

ahmetsxfile

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benimde pek hoşuma gitmedi renkler güzel uyumlu, özellikle laptop'ın yanındaki bilgi içeren yazıları çok beğendim ama kompozisyon hoşuma gitmedi ve Laptop'ın gölgesi hiç olmamış.... tamamen yanlış olmuş. Ve arkadaki dalgalanmayı mavi tarzda birşey verseydin(teknolojiyi simgeleyen renktir) daha hoş olurdu...

Benim görüşüm bu

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
ziyankar işte bu yabancı bir iş yerını dosya tasarımın üstündeki o çicek

gerekat5.jpg

söz sende ziyankar............ ?