Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Gül

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bg7007tf7.jpg

bir gül fotoğrafıda benden yorumlarsanız sevinirim cool1:

Son düzenleme:

Benzer konular

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Mesajınızı düzeltip diğer resimleri de görünür yaparsanız yorum alabilirsiniz. Ayrıca Birgül özel isimdir, sizin anlatmak istediğiniz Bir Gül sanırım. Lütfen Türkçemizi özenli ve doğru kullanalım. Başlığı düzeltiyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olunuz.

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesajınızı düzeltip diğer resimleri de görünür yaparsanız yorum alabilirsiniz. Ayrıca Birgül özel isimdir, sizin anlatmak istediğiniz Bir Gül sanırım. Lütfen Türkçemizi özenli ve doğru kullanalım. Başlığı düzeltiyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olunuz.

teşekkürler hürrem daha dikaatli olacağım ama bir kaç resmi aynı anda sergiliyemedim nasıl yapacağımıda çözemedim yardıcı olursanız sevinirim

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler hürrem daha dikaatli olacağım ama bir kaç resmi aynı anda sergiliyemedim nasıl yapacağımıda çözemedim yardıcı olursanız sevinirim

Çok basit; ilk resmi nasıl yüklediyseniz diğerleri de aynı şekilde olacak.

Noktalı yerlere resim linkini yerleştiriyorsunuz, daha sonra alt satıra geçip diğer resminizi de aynı şekilde koyuyorsunuz. Bu şekilde çoklu resim gösterebilirsiniz.

xferdix

🌱Yeni Üye🌱
hürrem edebiyatçıısın sanırım herkezin imha hatalarını düzeltmekten başka bir şey yapmıyorsun sende bir şeyler eklede faydan olsun

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
hürrem edebiyatçıısın sanırım herkezin imha hatalarını düzeltmekten başka bir şey yapmıyorsun sende bir şeyler eklede faydan olsun

Henüz forumu hiç incelemediğiniz belli oluyor. İnceleseydiniz bu söylediğinizden utanırdınız eminim.
Ayrıca burası sanat kültür, eğitim ve yardımlaşma platformu. Neden böyle bir cümle kurup karşımıza sürüyorsunuz? Ve şu da var, lütfen kurallara uyunuz ... Ben bir yorum yapmışım. Siz de yapacaksanız çalışmaya yorum yapın: Yoruma yorum yapmayınız...

Son düzenleme:

asu

🏅Acemi Tasarımcı🏅

çok ilginç bir bakış açısı.
türkçenin doğru kullanılmasını istemek için edebiyatçı olmak mı gerekiyor? bu zaten hepimizin sorumluluğu değil mi?

ilpostino

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Birincisi o imha değil imladır. İkincisi cümleler büyük harfle başlar. Üçüncüsü dahi anlamı taşıyan -de eki ayrı yazılır. Dördüncüsü, forumları bir araştır da ondan sonra konuş Hürrem'in kattıklarını. Gerek imha edici Türkçen gerekse üslubunla faydasız olan sensin gördüğüm kadarıyla...
Ayrıca düzgün Türkçe ile konuşmak ve yazmak için edebiyatçı olmaya gerek yoktur. Türk olmak yeterlidir... Ama lafta değil...

Birincisi o imha değil imladır. İkincisi cümleler büyük harfle başlar. Üçüncüsü dahi anlamı taşıyan -de eki ayrı yazılır. Dördüncüsü, forumları bir araştır da ondan sonra konuş Hürrem'in kattıklarını. Gerek imha edici Türkçen gerekse üslubunla faydasız olan sensin gördüğüm kadarıyla...
Ayrıca düzgün Türkçe ile konuşmak ve yazmak için edebiyatçı olmaya gerek yoktur. Türk olmak yeterlidir... Ama lafta değil...

Ekleme:
Sonradan gördüm, bir de herkes -s ile yazılır, -z ile değil ve cümle sonlarına nokta konur. :)

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar böyle bir polemik başalattığım için özür dilerim bunlarıda konuşmak yorumlak gerek elbette ama her yerde olduğu gibi kendini iyi ifade edemeyenlere muhattap olmamakla kişiler cezanlandırılırlar ( bu benim nazarımda) galiba bende kendimi iyi ifade edemedim TÜRKÇEmle ki sizlerde beni cezalandırıyorsunuz fotoğraflarıma yorum yapmayarak. yinede teşekkürler.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Fotograflarin güzel ama ben sadece kurumus gülü iyi yakaladigini söyliyim çok begendim. Hiç dökülmeden aynen kalıp kurumus süper.

Forumda sadece düzgün Türk dili kullanılmasi isteniyor.
Çünkü bu forumdaki herkes basili yayinlar üzerine çalisiyorlar ve Türk dilini en iyi şekilde yazip okumalari gerekiyor.
Bu grafikerligin ana gereksinimlerindendir.
Hepiniz biliyorsunuz ki tashih diye bir olay var. :)

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dünyada kaç kişiye nasip olur bilemem ama bana nasip oldu dalında kurumuş bir GÜL resmi çekmek ama kimse ilgilenmedi bile oysa ki hakan beyi kıskandım çook nadir olan kırmızı yusufcuk fotoğrafını çekerken neler hissetti süper bir duygu olsa gerek bende o duyguyu yaşadım çekerken bir sahil kasabasının postahane bahçesinde biraz acele oldu vakit nakittir tabiri ile ama benim için bir heyacandı böyle doğaüstü bir olayla karşılaşmak yıllar önce 90lı yılların başında Karaman - Mersin yolunun Sertavul geçidinde bir ocak ayında çektiğim fotoğraf geldi aklıma kardelen çiçeği karın altından bir dal, bir yaprak ve bembeyaz kardelen çiçeği tabi teknoloji nerede 400 asa fuji film Canon A1 fotograf makinası 18 -55 mm objektif engüzelide neydi biliyormusunuz o filmin banyo yapılma aşaması ve negatifleri elimeme aldığımda 36 karede hemen o kardelen fotoğrafları aramam oldu ve çook da hoş görüntülerdi negatif olmasına rağmen fotograflar basıldığında keyif zaten anlatılamaz Agrandizörden yansıyan ışık bile insanı heyecanlandırır yaşayanlar bilirler. tüm arkadaşlara başarılar kolay gelsin

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Gül gerçekten çok güzel bir fotoğraf olmuş elinize sağlık.

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
şöyle bir bakım geçmiştim ama yazınızı okuduktan sonra dönüp bir daha baktım
güzel gerçektende elinize sağlık

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler sancakbeyi - x-ir sizlerede başarılar diğer arkadaşlarda gerçekten çok güzel görüntüler ve fikirler paylaşıyorlar onlarada teşekkür ediyorum