Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir illustrator dosyasından font nasıl alınır? Yardım.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar müşterim kurumsalını gönderdi (Türkcell) fakar illustratörde gönderdi ben başka bir programa fontları ile almak istiyorum fakat corelde açınca fontları istiyor dosyadan fontları alıp pc ye yüklemem lazım nasıl alırız bilen varsa çok iyi olur tşk şimdiden...:sweating:

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Font dosyanın içinde değil.
Bu yüzden fontları müşteriden istemeniz lazım.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
İllustrator belgesini açtığımda görünüyor fontlar. Hatta üstte TurkcellSatura-Normal falan yazıyo değiştirebiliyorum da. Müştriden de isteme ihtimalim yok müşteri ile Türkcell in kurumsal sitesinden indirdik zaten dosyayı.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar müşterim kurumsalını gönderdi (Türkcell) fakar illustratörde gönderdi ben başka bir programa fontları ile almak istiyorum fakat corelde açınca fontları istiyor dosyadan fontları alıp pc ye yüklemem lazım nasıl alırız bilen varsa çok iyi olur tşk şimdiden...:sweating:

Alamazsınız, Rhinokurt'un dediği gibi müşterinizden fontları istemeniz gerekmektedir ayrıca ai'de fontların göründüğünü söyleyip değiştirebildiğinizden bahsetmişsiniz ki fontlar sisteminizde yüklü değilken bu da mümkün değil. Siz fontu seçtiğinizde üst kısımda fontun adının yazdığı bölümde muhtemelen ismin yanında bir küçük yıldız mevcut bu işaret fontun olmadığını gösterir ama orada fontun adı yazması sizi yanıltıyor.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alamazsınız, Rhinokurt'un dediği gibi müşterinizden fontları istemeniz gerekmektedir ayrıca ai'de fontların göründüğünü söyleyip değiştirebildiğinizden bahsetmişsiniz ki fontlar sisteminizde yüklü değilken bu da mümkün değil. Siz fontu seçtiğinizde üst kısımda fontun adının yazdığı bölümde muhtemelen ismin yanında bir küçük yıldız mevcut bu işaret fontun olmadığını gösterir ama orada fontun adı yazması sizi yanıltıyor.

Çok Teşekür ederim hocam yardımlarınızdan ötürü. Ben Corel çalışıyorum Illustrator pek bilmiyorum. Turkcell müşteri hizmetlerine bi danışym son çare :rofl:

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rhinokurt avatarını gördümde Thorgal yeni sayı baskısı bitti mücellite haberin olsun:smile: