Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir iş nasıl yapılMAZ

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve HERKES, BİRİSİ'nin bu işi yapacağından emindi. Gerçi bu işi HERHANGİBİRİ de yapabilirdi ;ama HİÇKİMSE yapmadı. BİRİSİ buna çok kızdı. Çünkü iş HERKES'in işiydi.

HERKES, HERHANGİBİRİ'nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu ama HİÇKİMSE, HERKES'in yapamayacağının farkında değildi.

Sonunda HERHANGİBİRİ'nin yapabileceği bir işi HİÇKİMSE yapmadığı için HERKES, BİRİSİ'ni suçladı.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet arkadaşım aynen katılıyorum

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Askerliğim Aklıma geldi.

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x-black askerlıkle nasıl bı ılgı kurdun anlamıs degılım ama cok guldum:D

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynen katılıyorum bizim işimize benzedi bu.anne annem var ve biz oturduğumuz binada hep teyze ve amcalrla oturuyoruz zavallı anne annem azı var diliyok acıkırda söylemez sormazsan.ama hiçte yerinde durmaz binayı 4 döner haliylede yemek vaktinde evde olmaz bizde sanarızki diğerinde yedi diğeride sanar diğerinde yedi kadın aç dolaşır akşama kadar oyüzden dikkat ederim her an sorarım yedinmi diye konuyu aştım galiba :)

birbilen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amaaan birisi yapar eninde sonunda.. koskoca İŞ yapılmayacak değil ya:)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel anlatım üç kardesiz biz büyük abim kücük abimden bisey getirmesini isterdi oda bana söylerdi getir diye bende anneme söylerdim sonuç büyük abim kendi kalkar alırdı :)