Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir kac arac giydirme calismalarim....

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım resim eklemeye biraz daha dikkat etsende tek tek açmak zorunda kalmasak daha iyi olmazmı

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalışmalar sanamı ait?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, gerçekten yetenek göstergesi her biri. Sizin yapıp yapmadığınızı anlayabilmek için avatarınızdaki bilgilerle plakaları kıyasladım. İnsana "acaba o mu yaptı?" dedirterek, şüpheye düşürecek kadar güzel, gurur duymalısınız. :)

EGI-Visuals

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet hepsi bir aile calismasi diyebilirim sadece boston degil tum U.S.A ve CANADA genelinde calisma yapiyoruz.Su ana kadar yapmis oldugumuz arac sayisi 5 sene icinde 3500 u gecti site bazi arkadaslarin bazi konularda malzeme ve fikir konusunda yetersiz buldum onun icin bu fotograflari koyup arkadaslara birazda olsa yardimci olmaya calisiyorum bildiklerimi paylasmak istiyorum...

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalarınız gerçektende büyüleyici.

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet hepsi bir aile calismasi diyebilirim sadece boston degil tum U.S.A ve CANADA genelinde calisma yapiyoruz.Su ana kadar yapmis oldugumuz arac sayisi 5 sene icinde 3500 u gecti site bazi arkadaslarin bazi konularda malzeme ve fikir konusunda yetersiz buldum onun icin bu fotograflari koyup arkadaslara birazda olsa yardimci olmaya calisiyorum bildiklerimi paylasmak istiyorum...

Ben en çok 7.çalışmayı beğendim çok güzel olmuş tebrikler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar gerçekten başarılı tebrik ederim, ayrıca yeni başlayan arkadaşlara örnek olması açısından buraya koymanızda çok güzel...tekrar tebrik ederim....Diğer çalışmalarınızıda görmek isterim.

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
details yine döktürmüşsün maşallah :) çalışmaların gerçekten çok çok güzel olmuş ellerine sağlık. hepsi süper___10 üzerinden 10 :)

BeStBuRaKi

🌱Yeni Üye🌱
evet mükemmel... fakat bunlar yapıldıktan sonra çekilen resimler o yüzden hayret edilecek bişey yok bence. önemli olan bunun yapımdakı halini paylaşmak deılmı? yoksa google de aratın araç giydir die neleri var:D üzülerek sölüyorum senin çalışman olduguna dair hiç bi kanıtta yoq

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
gözüm alışmış kaplanmış doblo görmeye bunlar bana uzay aracı gibi geldi :D
şaka bir yana çalışmalar güzel bunları tasarlamak kadar kaplamak da zor olsa gerek
yapanların eline sağlık ;)

EGI-Visuals

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabiki sirf seni mutlu etmek icin calisirken cekilen fotolari da koyarim bestburaki.........

BeStBuRaKi

🌱Yeni Üye🌱
beni neden mutlu edıcen insanları mutlu et bunları neyde yaptıysan yayınlada gorelım:D
bu resimleri koydun da varmı bunları çizebilecek biri sanki insanlar buna bakar bakar durur
herneyse. sen yanlıs anlamıssın işine bişey diyen olmadı yani.