Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güel çalışmalar olmuş harbiden .. ama keşke ilk iki resimdeki kızın kopyasını sqına soluna koymasaydın bence daha güzel dururdu balıkları falan arttırsaydın ama yinede çoK hoş
çok güel çalışmalar olmuş harbiden .. ama keşke ilk iki resimdeki kızın kopyasını sqına soluna koymasaydın bence daha güzel dururdu balıkları falan arttırsaydın ama yinede çoK hoş
teşekkürler yorum için yandaki kızların küçük halleri aslında kötü-we iyi hali.ayrıntılı incelerseniz görebilirsiniz.gerçek konu zaten o. albeni bahanesi çok yani
I llustrator çizimine yeni başladım 1 aydır falan ölesine çiziyorum malum öss war yoksa tablet alıp daha iyi şeyler çıkarmaya çalışırdım zaten bunlar mouse la çizilmiş basit şeyler konu başlıgında belirtiğim gibi yinede yorumun için saqol
aaa ewt ne yazıkki üzgünüm sizin çalışmanıza çok begenmiştim yorum yazmıştım hatırlarsanız o yüzden imajı aklımda kalmış olabilir we o yüzden örnek aldım heralde gerçi ben kendimi örnek aldım orda köpegim we ben ama sizin çalışlamanıza benzettiysem özür dilerim fakat sizin çalışmanızı yapmak değildi amacım:S İyi günler.