Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir kaç basit çizim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Can sıkıntısından mouse ile yaptıgım bir kaç basit çalışma..

"ALBENİ" SİNİ BALIĞA WERİYOR:D
denizkzeg1.png

denizkz2bg3.png

tgggglf3.png

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.

Benzer konular

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
hehe :rofl::rofl: iyi olmuş ama köpeğin tasması kafasından çıkacak gibi duruyo kaçamasın sorna... :rofl::rofl::rofl: eline sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hehe :rofl::rofl: iyi olmuş ama köpeğin tasması kafasından çıkacak gibi duruyo kaçamasın sorna... :rofl::rofl::rofl: eline sağlık

hehehe:)kaçmaz merak etme ilk başta tasma olmucaktı sonradan koydum o yüzden:D
yorumlar için teşekkürler.

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dostum gerçekten yeteneklisin mause ve can sıkıntısı kendini verdiğinde neler yapabileceğini düşünemiyorum

cristianosman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güel çalışmalar olmuş harbiden .. ama keşke ilk iki resimdeki kızın kopyasını sqına soluna koymasaydın bence daha güzel dururdu balıkları falan arttırsaydın:D ama yinede çoK hoş

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güel çalışmalar olmuş harbiden .. ama keşke ilk iki resimdeki kızın kopyasını sqına soluna koymasaydın bence daha güzel dururdu balıkları falan arttırsaydın:D ama yinede çoK hoş

teşekkürler yorum için:)
yandaki kızların küçük halleri aslında kötü-we iyi hali.ayrıntılı incelerseniz görebilirsiniz.gerçek konu zaten o.
albeni bahanesi çok yani:D

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu konuda yeniysen birşey diyemem çok iyi olmuş derim ama yeni değilsen çok kötü olmuş birazdaha çalışman lazım

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuşlar bayan resmi daha güzel

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu konuda yeniysen birşey diyemem çok iyi olmuş derim ama yeni değilsen çok kötü olmuş birazdaha çalışman lazım
I
llustrator çizimine yeni başladım 1 aydır falan ölesine çiziyorum malum öss war yoksa tablet alıp daha iyi şeyler çıkarmaya çalışırdım zaten bunlar mouse la çizilmiş basit şeyler konu başlıgında belirtiğim gibi yinede yorumun için saqol:)

coderr

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş eline sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
model2.png

elinde köpek olan kız sanki benm çalışmama benzio :)) neyse ilk ikisi gzl :)
aaa ewt ne yazıkki üzgünüm sizin çalışmanıza çok begenmiştim yorum yazmıştım hatırlarsanız o yüzden imajı aklımda kalmış olabilir we o yüzden örnek aldım heralde gerçi ben kendimi örnek aldım orda:) köpegim we ben ama
sizin çalışlamanıza benzettiysem özür dilerim fakat sizin çalışmanızı yapmak değildi amacım:S
İyi günler.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
olsun ben de benzettiğim için yazayım dedim beğenmen hoşuma gider sonuçta aynen kullanılmadıktan sonra sorun yok :) kolay gelsin

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
olsun ben de benzettiğim için yazayım dedim beğenmen hoşuma gider sonuçta aynen kullanılmadıktan sonra sorun yok :) kolay gelsin

teşekkür ederim.Ayrıca diğer çalışmalarada yazdıgınız yorumada teşşekür ederim.:wink: