Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir kaç baskı fiyat teklif alabilir miyim?

ctrl+f4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konuyu görünce bir kaç teklif almak istedim..

izmir içi firmalar teklif verirse sevinirim..

3000 adet 80 sf kapak dahil a4 katalog içler 135 gr mat kuşe, kapak 300 gr mat selefon 10X15 ebatında kısmi lak amerikan cilt..yarısı peşin kalanı teslimatta ödeme..

1000 adet 4 yaprak 8 sf a4 katalog 250 gr iç dış mat selefon ödeme şekli peşindir..

10.000 adet 16 yaprak 32 sf kapak dahil a5 katalog iç dış 135 gr mat kuşe tel dikiş katalogların 5.000 er adeti farklı kapak içler aynı olacaktır.yarısı peşin kalanı teslimatta ödeme şekli..

Tüm kataloglar 4 renk olup sayfaların grafik çalışmaları tarafımızca yapılacaktır..

tekliflerinizi dozz035@gmail.com adresine fiyat (kdv hariç fiyatlar) ve şirket bilgileriniz ve iletişim numaralarınızla eklerseniz sevinirim.. Kesit Grup Reklam Ajansı..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. Baskı fiyat teklifi isteyen ya da bu ilanlara fiyat teklifi veren üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com