Bir kaç kartvizit çalışmam
UnKnOwNReaL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 150 Tepkime puanı 6 Yaş 37 17 Haz 2008 #1
suleymankkoklu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Ocak 2008 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Yaş 46 17 Haz 2008 #2 fena değil. Renkler ağır bir de çok fazla yazı ve görsel var. sadelikten uzak kalmış ama değişik olmuş.
fena değil. Renkler ağır bir de çok fazla yazı ve görsel var. sadelikten uzak kalmış ama değişik olmuş.
UnKnOwNReaL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 150 Tepkime puanı 6 Yaş 37 17 Haz 2008 #3 suleymankkoklu' Alıntı: fena değil. Renkler ağır bir de çok fazla yazı ve görsel var. sadelikten uzak kalmış ama değişik olmuş. Genişletmek için tıkla ... zeytinciler biraz ağır abi oluyolarda o yüzden kartlarıda ağır :d
suleymankkoklu' Alıntı: fena değil. Renkler ağır bir de çok fazla yazı ve görsel var. sadelikten uzak kalmış ama değişik olmuş. Genişletmek için tıkla ... zeytinciler biraz ağır abi oluyolarda o yüzden kartlarıda ağır :d
D DareDeviLL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 204 Tepkime puanı 2 17 Haz 2008 #4 Mennan İsimli ÇAlışma Güzel Göze Hoş Geliyor
efograf ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 May 2008 Mesajlar 235 Tepkime puanı 10 17 Haz 2008 #5 görsellerden uzak dursan daha iyi olucak bence çok boğmuş karviziti ama yinede güzel çalışmalar emeğine sağlık şu mennanla akdağ hoş görünüyo
görsellerden uzak dursan daha iyi olucak bence çok boğmuş karviziti ama yinede güzel çalışmalar emeğine sağlık şu mennanla akdağ hoş görünüyo
bülent35 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Haz 2008 Mesajlar 155 Tepkime puanı 7 17 Haz 2008 #6 paylaşım için tşkürler mennaan hoş olmuş zeminler yeterince renkli adres tel isimleri siyah yada beyaz kullansan toplardı bence
paylaşım için tşkürler mennaan hoş olmuş zeminler yeterince renkli adres tel isimleri siyah yada beyaz kullansan toplardı bence
UnKnOwNReaL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 150 Tepkime puanı 6 Yaş 37 18 Haz 2008 #7 evet kartvizit i biraz abartıyorum sadelikten cok uzak mennan da bana bı baska gelıyo daha bı albenili bide mat selefon olunca daha da hos gozukuyo
evet kartvizit i biraz abartıyorum sadelikten cok uzak mennan da bana bı baska gelıyo daha bı albenili bide mat selefon olunca daha da hos gozukuyo
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 19 Haz 2008 #8 4..çalışma hoş olmuş ama kartvizitlerde resim kulanımı pek hoş olmuyor kullanmasan daha iyi şeyler çıkartabilirsin bence
4..çalışma hoş olmuş ama kartvizitlerde resim kulanımı pek hoş olmuyor kullanmasan daha iyi şeyler çıkartabilirsin bence
UnKnOwNReaL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 150 Tepkime puanı 6 Yaş 37 19 Haz 2008 #9 blueden' Alıntı: 4..çalışma hoş olmuş ama kartvizitlerde resim kulanımı pek hoş olmuyor kullanmasan daha iyi şeyler çıkartabilirsin bence Genişletmek için tıkla ... bende hiç hoşlanmıyorum resim koymaktan ama 10 müşteriden 9 u - Bu ne be abicim koysana şuna 3-5 resim diyince..
blueden' Alıntı: 4..çalışma hoş olmuş ama kartvizitlerde resim kulanımı pek hoş olmuyor kullanmasan daha iyi şeyler çıkartabilirsin bence Genişletmek için tıkla ... bende hiç hoşlanmıyorum resim koymaktan ama 10 müşteriden 9 u - Bu ne be abicim koysana şuna 3-5 resim diyince..
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 20 Haz 2008 #10 ahh bu müşteriler ahh bize bıraksalar bide işin bu tarafını sen yinede özgün we sade ol bi öneri benden
ahh bu müşteriler ahh bize bıraksalar bide işin bu tarafını sen yinede özgün we sade ol bi öneri benden