Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim arkadaşım. Öğrenirsin aslında zor bişey değil. Bende başlamadan önce çok zor ve karmaşık geliyodu bana ama bi arkadaşım sağolsun, onun sayesinde öğrendim ve geliştirdim
çok güzel olmuş, ileride çok iyi işler çıkartabileceğin bell, ileride free olarak çalışmayı düşünebilirsin, izmire bi çay içmeye gelim istersen bu çalışmalar çok başarılı kaplama ve ışıkları atlama derim
çok güzel olmuş, ileride çok iyi işler çıkartabileceğin bell, ileride free olarak çalışmayı düşünebilirsin, izmire bi çay içmeye gelim istersen bu çalışmalar çok başarılı kaplama ve ışıkları atlama derim
Her zaman beklerim Gökhan bey buyrun tabi öğreniyorum yavaş yavaş. Modellemeyi iyice bi kapıyım da kaplama, animasyon, iskelet... daha sonra da onları düşünüyorum.
teşekkür ederim. aslında evet yapabildikten sonra zevkli ) ilk başladığım zamanlarda sinirim bozuluyodu, yaptıklarım hiç bişeye benzemiyodu falan ama sorun olmuyo o kadar
ğerçekten emeğine sağlık zok ğüzel olmus hepsi doku atmakta bırsey yok zaten bu kadarını yaptıysan onu da rahatlıkla yaparsın materyel arsivinden bitmat yapaçaksın nesneyi secıp