narabi
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba 5 yıl olacak grafikerlik yapıyorum photoshop programını profesyonel şekilde kullanıyorum.Yardımcı program olarakda (Corel,Illustrator,flexi,freehand ... gibi bir çok programıda kullanıyorum)4 yıllık Fotoğrafçılık geçmişimde var.Belki bu işin okulunada hiç ihtiyacım yok fakat hacettepe üniversitesi grafik sanatlarını ( 4 yıllık ) okumak istiyorum. Bunun için üniversite sınavda belli bir puan almak mı önemli yoksa karakalem le mi alıyorlar bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ve eğer karakalemle alıyorlar ise bu açtığım konunun altına resimlerimi eklersem değerlendirirmisiniz? Değerlendirme derken herhangi bir eğitim hiç almadım karakalem konusunda bulunduğum ilde kurslar var gitmemi önerirmisiniz.Bu mesleği çok seviyorum yanlız birinin elini sıktığım zaman herhangi bir iş isteme konusunda HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ mezunuyum demek istiyorum ... Yani o kağıt parçasına(diplomaya) ihtiyacım var ...
Bu açtığım konuyu hep takip edecem yardımlarınızı esirgemeyin lütfen ...
Ve eğer karakalemle alıyorlar ise bu açtığım konunun altına resimlerimi eklersem değerlendirirmisiniz? Değerlendirme derken herhangi bir eğitim hiç almadım karakalem konusunda bulunduğum ilde kurslar var gitmemi önerirmisiniz.Bu mesleği çok seviyorum yanlız birinin elini sıktığım zaman herhangi bir iş isteme konusunda HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ mezunuyum demek istiyorum ... Yani o kağıt parçasına(diplomaya) ihtiyacım var ...
Bu açtığım konuyu hep takip edecem yardımlarınızı esirgemeyin lütfen ...