Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir logo için yardım

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğer bu ödevinse kendin çiz çize bildiğin kadar ama değilde bir iş için lazımsa yardımcı oliyim.

Son düzenleme:

murattasci

🌱Yeni Üye🌱
İş yerinden istediler bardak üstüne kesim yapıp yapıştıracam

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
murattasci eğer (grafik çizim ve baskıya hazırlamayı dahil) yapamıyorsanız bu iş ile uğraşan birçok işyeri var bulunduğunuz şehirde. Bir dijital baskı merkezinde, stiker etiket firmalarında veya matbaa alarda bu işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Ama çizim işini öğrenip ben yapıcam diyorsanız, ben de bu işle uğraşıyorum yaklaşık olarak 8 yıldır, size tavsiyem eğer bunu bir iş olarak yapmayı düşünüyorsanız öğrenmeye başlayın, yok eğer sadece bana bu lazım diyorsanız yukarıdaki şekilde yaptırmanızı tavsiye ederim.

Not: Eklemiş olduğunuz sadece bir logo değil bir etiket çalışmasıdır.

murattasci

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu işe yeni başladım bu yalnızca ortada bulunan evli resmi ve horozlu yazıyı yapamadım bir türlü casmate ile kesim yapmayı falan ögrendim fakat bu iş acele olduğu için sizden yardım istedim

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öyleyse Kullanacağınız araç olarak size tavsiye edebileceğim (kısayolları) F5, F7, F6 ve F10 dur. Kolay gelsin.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
oval için yazdıktan sonra text ten fith text to path dersen çizmiş olduğun ovalin içine o şekilde yerleştirebilirsin