Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Mobilyaci firmasina yaptigim logo tasarimi

turhan1299

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar,

Hollandada bulunan bir mobilya dukkani icin yaptigim logo tasarimini sizlerle paylasmak istedim. Logo yapilirken musterinin tercih ettigi renkler dogrultusunda yapildi. Ayrica Şurada Ş harifinin vurgulanmasi istenildi. Bu logoyu tasarlarken musterimin Hollandada bulunmasini dikkate aldim. Hollanda ve Turkiye arasinda bildiginiz gibi lale bir semboldur. Şuradaki U harfine lale motifini yansitmaya calistim. Fontlari tamamen kendim cizdim.

sura001yd4.jpg

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Daha önceki Radar logosu ve şimdide bu, gerçekten sitemizde gördüğümüz nadir örneklerden. Emeğine sağlık. (Tabii renk seçimi hariç) Umarım yaptığın işlerle sitemizdeki yeni başlayan arkadaşlara örnek olursunuz ve yine umarım paylaşımınız uzun soluklu olur.

Kolay Gelsin....

sibcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer sen logonu tarif etmemiş olsaydın ben oradaki lale sembolünü göremezdim çünkü ilk bakışta sadece şekil gibi duruyo biraz ş çizgisini u nun tam ortasına alttaki şeklide unun tam altına denk getirirsen bence daha anlaşılır olur

emeğine sağlık

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
işte olay budur ellerine sağlık logoda güzellik adına herşey var çok iyi düşünmüşsün tebrikler kardeş keşke müşterine bordo ve gri eşleşmesini önerseydin diyorum ben...

lirikajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sibcan kardeşim doru söyledi lale değil du karakterini görüyoruz.
eline sağlık gerisi güzel

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle gerçekten bir "logo" yapmuşsın. Ellerine sağlık. Renk konusunda zaten açıklama yapmışsın, birşey söylemeye gerek yok. Lalae konusunda ise bende dikkatle bakmama rağmen sen öyle söylediğin için benzetmeye çalıştım, aksi halde bu açıklamayı okumadan bakan birisi öyle bir ima sezemez.
Güzel işlerinin devamını görmek dileğiyle.
Kolay gelsin.

ensar_147

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emeğine sağlık. Çok ince düşünülmüş bir çalışma. Darısı bizim başımıza :)

sharpn3ss

🌱Yeni Üye🌱
diyecek bişiy yok kardeşimm...SÜPERRRRR OLMUŞŞŞ daha iyi işlere inş..

pixel

🌱Yeni Üye🌱
birkaç küçük yorum da benden
birincisi başlıkta mobilyacı firması demişsin mobilyacı firması olmaz (tabi firma kalifiye mobilyacı yetiştirmiyorsa) "Mobilyacı, Mobilya üretimi yapan firma ya da Mobilya firması" doğru olan onlarca alternatiften sadece birkaçı... biz tasarımcıların bu gibi konularda daha dikkatli olması gerek.
Logoya gelecek olursak bence tipografi kullanımı çok iyi omuş harflerin birbirlerine olan uyumu çok iyi fakat bu yumuşak hatlı karekterlere sahip logoya lacivert köşeli kutu pek uymamış gibi anlatıma bir katkısı da yok olmasaymış ya da yerine tipografiyi tamamlayacak daha yuvarlak hatlı bir çerçeve daha iyi olabilirmiş bence. Renklere bir şey diyemeyeceğim çünkü zaten açıklamanı yapmışsın malesef bazen bu tür işlerde müşterinin istekleri belirleyici olmak zorunda olabiliyor.
Eline sağlık güzel bir çalışma

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet uzun zamandır gerçek logolara hasret kalmıştık... Bence çalışmaya diyecek bişi yok.. işi bitirmişsin arkadaşım.. emeğine sağlık..

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
pixel'inde dediği gibi o lacivert kalın çizgi benimde gözüme biraz garip geldi.. O yumuşak hatlı yazının üstüne pek olmamış. Ama genel olarak bakarsak ve harfleri çizerek oluşturduğunu da buna eklersek çok iyi tebrikler

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten ellerine sağlık çok güsel olmuş...

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence olmamış..ben orda bir lale goremiyorum.ayrıca kırmızı ve mavi renkler birbirine cok zıt renklerdir..ayrıca biraz daha susleyebilirdin..ama yazı karakterlerin guzel...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence olmamış..ben orda bir lale goremiyorum.ayrıca kırmızı ve mavi renkler birbirine cok zıt renklerdir..ayrıca biraz daha susleyebilirdin..ama yazı karakterlerin guzel...

Renk seçimiyle ilgili olan yorumunda haklı olabilirsin... Ama arkadaş müşterinin seçimi olduğunu söylemiş zaten... sırf bu yüzden direkt olmamış denilecek bir logo olmadığını düşünüyorum... Neden logoyu süslesin ki tamamen bitmiş bir iş... Ayrıca arkadaşın daha önce yapmış olduğu işleride gördüm... O bu işi biliyor bence...