Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir paylaşım

(.)

🌱Yeni Üye🌱
ben bir süredir izmirde bir firmanın bünyesinde grafikerlik diyebileceğimiz bir konumda çalışıyorum/türkiyenin farklı bölgelerindeki matbaa ve ajanslardan msn yoluyla gelen işlerin düzenlenmesi baskıya hazırlanması görevlerimden biri/bu gelen işler çokta tasarım harikası değil ama bizi güldüren bazı tasarımlar var..bunları zamanla sizlerle paylaşmak isterim..çok yopğun olduğum için şu anda sadece bir tanesini ekliyebiliyorum/forumunuza yeni katıldım daha inceleme aşamasında yım sadece benimde bir siftahım olsun tadında ilk msjımı atmak istedim/amacım müşterilerimi küçümsemek yada kendimi büyük görmek değil..şu yoğun ortamda yüzlerde birer tebessüm..bizde o günleri yaşamışmıydık dedirte bilmek sadece..(iş 135*195 olması gerekirken 154*205 gibi bir ölçüde yazılarda dahir her şey tek tek bitmap yapılmış/iş baskıya hazır yollanan bir iş :)) yani bu işi bu şekilde basarsam itiraz etme hakları bile yok..
bu dün akşam gelen bir örnekti..ölesine işte..şimdi saçma geldi/uğraştım o kadar ondan ekliyorum :S
adrescafedouofsetyc9.jpg

Benzer konular

(.)

🌱Yeni Üye🌱
kendi yaptığım bi kroki çalışması/yorumlarınısı bekliyorum ;)

medyamjt8.jpg

grafii11

🌱Yeni Üye🌱
çizgiler nie düz deil yamuk :S

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
ben sizin amacınızı gerçekten anlayamadım.
gülümsetmek amaçlı imiş ama bana çok garip geldi.
kendi müşterinizin işlerini bu şekilde alaycı bir tutumla sergiliyorsunuz.
sonuçlarını hiç düşünmediğiniz belli.
ya müşteriniz de sitemiz üyeleri arasında ise ve gördüyse,
ya çalıştığınız matbaa sizin bu tavrınız yüzünden müşterisini kaybederse...
ya matbaa sahibiniz bu paylaşımınıızı görürse size tepkisi?

..ve evet gülümsedim şimdi hazırladığınız kroki bayaa komik, :lol:

hmmm bu arada bi ekleme..
yenisinizz.. forum kurallarını okuyun çünkü,
flood yapmışsınız. flood yapmak yasak.

Son düzenleme:

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben sizin amacınızı gerçekten anlayamadım.
gülümsetmek amaçlı imiş ama bana çok garip geldi.
kendi müşterinizin işlerini bu şekilde alaycı bir tutumla sergiliyorsunuz.
sonuçlarını hiç düşünmediğiniz belli.
ya müşteriniz de sitemiz üyeleri arasında ise ve gördüyse,
ya çalıştığınız matbaa sizin bu tavrınız yüzünden müşterisini kaybederse...
ya matbaa sahibinin bu paylaşımınıızı görürse size tepkisi?

..ve evet gülümsedim şimde hazırladığınız kroki bayaa komik, :lol:

Evet bende Güldüm Şimdi :D

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşeyin bir ilki vardır. 1. çalışmayı yapan daha yeni olduğu belli, aslında senin krokiye mi gülsem 1. çalışmayamı bilmiyorum. fakat sonuçta bir emek var ve bu emeğe saygısızlık yapamam. krokiye gelince aslında hoş olmuş, bi reklam işinde neden kullanılmasın :) kolay gelsin

grafii11

🌱Yeni Üye🌱
krokini gülümsetmek amaçla yaptığını bilmiyodum...hoş komik olmuş

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
(.) bizi gülümsetmek te olsa amacın, bencede bir başkasının çalışmalarını paylaşma, müşterilerimiz kim ve ne olursa olsun bizim ekmek kapımız. Onların güvenlerine her zaman ihtiyacımız var..

Handemir'in dediği gibi görebilirler ve bu senin açından hoş olmaz..

saygılarımla

(.)

🌱Yeni Üye🌱
müşterilerim matbaa olan fakat şu anda bizim gibi firmaların forma sistemleri sayesinde daha düşük maliyetle iş yaptırabilecekleri için/matbaa ajans şeklinde çalışan firmalar..açıkcası dediğim gibi müşterilerimin bundan haberi yok fakat kendileride sadece elemana ücret ödemek istemiyen matbaa sahipleri/ve bu kişiler zatenhangi düzeyde bu işi bildiklerini bilen insanlar/msnden 135 mb boyutunda kart yollamaya çalışan müşterilerim var msnden corel öğrettiğim müşterilerim/bunların bir çoğu benim onlara yardımcı olduğumu bilmekte/işlerinin düzeliyor olması onlar için yeterli/yada gönderdikleri işlerin istediklerinden öte gelmesi onları tatmin ediyor/çalıştığım bölgeler şırnak/urfa/mardin/kars v.b gidiyor/tabiki bodrum çankırı eskişehir gibi illerden de işler gelmekte yada grafikeri olan ajanslarda iş göndermekte..konudada belirttiğim gibi amaç hatalarla dalga geçmek değil sadece biras gülümsemeydi/neyse sorun değil zaten saçma gelmişti belirttiğim gibi tekrarı olmas :)
bu arada o kroki adres tarif etmekten sıkılıpta kendi tanıdığım yada samimi olduğum müşterilere gönderdiğim bir karalamaydı :)
valla patronu kandıramadım bi düzenleme yapıp kullanmak istedim açıkcası o krokiyi..

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım evet bütün grafikerlerin başından böyle olaylar geçer... Kroki ye gülebiliriz ama diğer çalışmaya gülmek hoş olmaz.