(.)
🌱Yeni Üye🌱
ben bir süredir izmirde bir firmanın bünyesinde grafikerlik diyebileceğimiz bir konumda çalışıyorum/türkiyenin farklı bölgelerindeki matbaa ve ajanslardan msn yoluyla gelen işlerin düzenlenmesi baskıya hazırlanması görevlerimden biri/bu gelen işler çokta tasarım harikası değil ama bizi güldüren bazı tasarımlar var..bunları zamanla sizlerle paylaşmak isterim..çok yopğun olduğum için şu anda sadece bir tanesini ekliyebiliyorum/forumunuza yeni katıldım daha inceleme aşamasında yım sadece benimde bir siftahım olsun tadında ilk msjımı atmak istedim/amacım müşterilerimi küçümsemek yada kendimi büyük görmek değil..şu yoğun ortamda yüzlerde birer tebessüm..bizde o günleri yaşamışmıydık dedirte bilmek sadece..(iş 135*195 olması gerekirken 154*205 gibi bir ölçüde yazılarda dahir her şey tek tek bitmap yapılmış/iş baskıya hazır yollanan bir iş ) yani bu işi bu şekilde basarsam itiraz etme hakları bile yok..
bu dün akşam gelen bir örnekti..ölesine işte..şimdi saçma geldi/uğraştım o kadar ondan ekliyorum :S
bu dün akşam gelen bir örnekti..ölesine işte..şimdi saçma geldi/uğraştım o kadar ondan ekliyorum :S