Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğinize sağlık beğenilmeyecek gibi değiller maşallah çok iyiler tasarım bence çok iyi kaliteli bir yer görünümünü veriyor.
Benim sadece tek bir şey gözüme çarptı arka kapaktaki çimler... Onun dışında hiç bir sayfada yok çok ayrı duruyor ben onun da olmamasını tercih ederdim ama sadece benim fikrim.
Emeğinize sağlık gerçekten çok hoş bir mönü olmuş. (Fiyatlar da çok uygun )
evet çimler. açıklama yapmadığım için böyle düşünülmesi normal. bu restoran kış bahçesi ile meşhur. yani çimler üzerinde nargile keyfi onun için eklediğim bi figür.
evet çimler. açıklama yapmadığım için böyle düşünülmesi normal. bu restoran kış bahçesi ile meşhur. yani çimler üzerinde nargile keyfi onun için eklediğim bi figür.
1 nci örneği çok beğendim elline sağlık çok güzel olmuş. 1 nciyi gördükden sonra diğerleri gözümde biraz sönük kaldı 1 nci gayet güzel tebrikler çalışmalarının devamını dilerim...
1 nci örneği çok beğendim elline sağlık çok güzel olmuş. 1 nciyi gördükden sonra diğerleri gözümde biraz sönük kaldı 1 nci gayet güzel tebrikler çalışmalarının devamını dilerim...