Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir tasarım benden

ferhatcan

🌱Yeni Üye🌱
slm Abİ Calisman SÜper Olmus.ben Buraya Yenİ Üyeyİm...basarilarinin Devamini Dİlerİm

hlymert

🌱Yeni Üye🌱
afişin alt bölümünde renkler, yazıda çok karmaşa var tasarımı bozuyo ve basitleştiriyo.

hlymert

🌱Yeni Üye🌱
afişin alt bölümünde renkler ve yazıda çok karmaşa var tasarımı bozuyo, basitleştiriyo.

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende G4 1000 Mhz var gayet normal görüyorum olabildiğince sarı kullanılmış

collman

🌱Yeni Üye🌱
renkler ve fonlar kötü olmuş bendece biraz zaman ayır istersen. daha güzel şeyler çıkar ortaya

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmm ilk haftama giriyorum sitemizde ve genelde görmeye başladığım sorun topografi ve renk bilgisi..ve işte tüm camianın çektiği ve tartıştığı konuya geliyoruz..

lğtfen eğer gerçekten ilerlemek istiyorsak bu meslek ile ilgili tüm donanımlara sahip olmalıyız. eğer yapabiliniyorsa akademik bir eğitim yok eğer yapılamıyorsa renk ve yazı bilgisi düzenleme ve sanat bilgisi konularında hakimiyete edinmek gerekmekte..

sitemizin forumlarında da bulabileceğiniz renk bilgileri vede tutorial ( dersler) bizleri bu konularda biraz daha donanımlı hale getirecektir. neden böyle bir eleştri yapıyorum . çünkü bu çalışmayı kurtarmak ile bearber bundan sonra gelecek çalışmayada etkimiz olması açısından.. şu an piyasada bulunan renk bilgileri ve yazım tarzlarını içeren magazinler sana yardımcıda olabilir.

bu linki bir kaç kere verdim https://www.colorcombos.com/ pratik olarak ulaşabileceğin bir renk kombinasyonu sitesi. buradan yardım alabilirsin.

görsel konusuna gelince .. her nekadar iyi bi makinadan yada kaliteli bi mercekten çıkarsa çıksın eğer amacı o değilse görsellerimiz bizim müdahalemiz olmadan kullanıldığında tüm çalışmayı kendi ile birlikte indiriyor.görselin renk tonları gölgeleri çalışmamızın geneline uyumlu olmak zorunda..

15 dakika konusuna hiç girmiyorum..21 saattir pc başındayım.. ve daha sürecek gibi..

iyi çalışmalar emeğine sağlık

hemen ekliyorum : batmanda bahsettiğim dergilere abonelik konusunda sorun yaşayabilirsen buradan bizlerden ve sitemizden yardım alabileceğin internet siteleri bulabilirsin..

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Gerçekten bu çalışmayı görünce biraz bu meleğin ne olduğunu ve vermek istediğini anladım..
bu çalışmanız iç açıcı değil.. bu bana görre bir yorum

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit bir çalışma helede bilbord sa bence birazcık özen bu arada fotoğraf kaliten kötü zannediyorum

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
arkadaşlar sölemişler gerekeni
ama eklemek istediğim kardeşim nakliyecimiy biz
abi 15 dakikada taşıdık koca evi ha
yada sen daha duruyonmu olumm varya 15 dakika sattım hepsini
biz tasarımcıyız 15 dakika grafikerlik değil ancak hamallık yapılır

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
15 saatte yapılan bir çalışmanı görmek isterim...

kolay gelsin

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk uyumu doğrumu sizce? 15 dakikada da yapılsa 15 saatte de olsa bu tasarıma verilecek not 10 üzerinden 5 dir.5 i tasarım 5 i renk uyumu renk uymundna geçemedin hocam benim kanatimce.Hangi tasarımıcı turuncu üzerine kırmızı veya sarı üzerine beyaz tasarım yapar.Yapılsa bile kırmızıyı ve beyazı destekleyici renkler kullanmalısın etrafına bir stroke veya drop la güçlendirmelisin.Tasarım güzel ama renk uyumu hoş değil

citozzz

🌱Yeni Üye🌱
meslektaşım lütfen biraz daha öğren ve ondan sonra tasarım yaz kusura bakma ama pek çekici bir çalışma değil

frstyl

🌱Yeni Üye🌱
Basit olmuş kardeş biraz daha uğraşş

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında bu hakaret mesajlarınıza ben cevap vermeyecektim.

bakın arkadaşlar eleştri vardır ve hakaret vardır. Sanırım burada bu iki kavramı aranızda bilmeyen yoktur heralde, bu çalışma benim corel draw ile 1-2 haftalık bildiklerimle yaptım yani kimse gelipte bana şurası şöyle olacak şunu şöyle yap yani daha doğrusu bana kimse gelipte bu işi öğretmedi. ben kendi azmimle yaptım bunu.

Sanırım internetten ya da ordan burdan gördüklerimle de yapabilirdim. ama o zmanki şartlar farklıydı şimdiki şartlar farklı daha doğrusu şimdiki bilgim farklı diyebilirim. Ben 16 yaşındayım okuldan dışardan arta kalan zamanlarımda corel draw adobe photoshop kullanarak kendime özgü tasarım yapıyorum ve tararım yapmak rahatlatır.

bakın arkadaşlar ben 10-15 yıllık grafiker değilim asıl işim web sitesi tasarımydı. eğer bende bu işi uzun süre yapmış olsaydım inanım burada yayınlayacağım tasarım şuanda böyle olmazdı.

burada mesaj yazan arkadaşlar sanırım benim sonradan yaptığım tasarımların takiğpçisi değiller , isterseniz şuan yaptıklarıma yapabildiklerime bakın sonra eleştiri ise hakaret ise yazarsınız. şuan pek zamanım yok yazacağım çok şey var ama yatmak zorundayım yarın sizin gibi büroma değil okula gideceğim ben

hepinizi saygı ile selamlıyorum.

bu arada son zamanlarda yaptığım tasarımlardan bazılarını görmek isteyenlere;

https://www.grafikerler.net/mardin-yoresel-yemekleri-katalogu-t12454.html?t=12454
https://www.grafikerler.net/sevgililer-gunu-t10496.html?t=10496
https://www.grafikerler.net/kurumsal-kimlik-calismasi-t7355.html

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
15 dk lık bi çalışma olduğu için güzel olmuş diyorum. Emeğine Sağlık...