Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Biraz Geç Olsada Merhaba

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Genc uzun yazma bu arada..bi yandan oyun kasıyorum :p

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Önyargılı davrandığını düşündüğün elemanlardanım sanırım:p Ama sanırm ifademde yanlış anlaşılma olmuş durumda.Benim senden ricam web tasarımla, masaüstü yayıncılığının; her ikiside reklam unsurudur önemli olan Tasarımdır mantığıyla birleştirmemen..Ana fikir olarak programları dizmekle tasarım yapmak aynı kefeye konulamaz demiştim..Ben bunları biliyorum benim şurdan sertifikalarım var demek yerine bildiğin programlarda yaptıklarını gösterde bakalım anlamı taşımakta..Belki benimde soracaklarım olabilir, belki seninde kabullendiğin amatör çizgini geliştirmende yardımcı oluruz..Gayet ılımlı yaklaşmıştım ama sanırım patlama noktana ben bastım gibi:p
Yok üstadım ne patlasmısı estahfurullah sadece egomanyagim dediğim gibi ama biraz kızdım yapta gorelime daha ne yapcam yaz google genc18 yada burçak çınar çıkar diyorum...Onun disinda dediğim gibi yorumun cok mantıklı.Ama yapıyorum ki konusuyorum tek sorunum flashla sqli henuz birlestiremiyorum onuda suan ogrencem insallah:party: dediğim gibi asla kızmadım kızmamda patlamamda sadece zaten yapıyorum burayada en basit yaptıklarımdan paylasmaya basladim daha durun ...Suan sadece photoshop tasarımlarımı paylasiyorum zamanla sizlere belki alın kullanın benim sitem editleyin diye bsey dicem...:DYorumun için tesekkurler ustad

Asi bir Rocker
ama bencede kulandıgın programlardan çok yaptıkların önemlidir
grafik olayını kağıt kalemlede yaparsın hoşgeldin bu arada :)
Asi değilim fenerbahçeliyim kesinlikle katılıyorum sana yaptıklarım onemli tabi yaptıklarım olmasa dolmus parasi bulamam :puke: üstadım yorumun için saygılar

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
iyi niyetli yada müziplik olsun diye takım münakaşasına girmek forum kurallarımıza aykırıdır. knuyla alakasız mesajlar silindi. lütfen kurallara uyalım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:p Peki matrix anladım ben..