Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birazcık İsyanım var...Öylesine...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Sana inaniyorum sen yaparsin azimli kelebenkseverim :)

Toplarsin da cikarirsin da.. Hatta carpmisligin bile vakidir :D

Valla Tiziano veya Serdar Zortac ne dusunur bilemem ama burada oyle tipler var ki adeta Hasan Emmi ne bileyim bir Kudret Dayi :D Bu benzerlikler killandiriyo beni.. Malum turk erkekleri comerttir...
Akrabalik olasiligi yuksek anlican sevgili gunluk..

Neden sevgili gunluk demeyi bu kadar cok seviyorum acaba rabisim..

Bol bol anilar dilerim en renklisinden..

Masum olduğum anlar dışında fena bölerim ivet kuzum :angel::angel::angel:
Bir kaç soy ağacı, çizmeyi alttan dürtmüş olabilir bebeğim normal, malum dediğin üzre türk erkekleri oldukça maymun iştahlıdır :wink::wink:

Bebeğim karşında beni düşündüğünden seviyor olabilir misin :kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:
Kesinlikle tek sebep bu :D

Teşekkür ederim yavrucum hatta birinden bahsedebilirim himan :D

Sevgili günlük bugün kendimi tutamayıp bir pabuç mağazasına daldım ve nefis bişiy beğendim..
Prensin tellalını sokağa salmasını bekliyorum :D:D:D

Sana da bol gülücüklü bol fıkırdamalı bol kahkahalı günler diliyorum kuzum :angel:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle iyi çalışmalar..
Az açılın da bi yerinize bişiy olmasın..

Bugünkü konumuz, hastalıklı beyinlerin virüs yazılımına olan eğilimleri..

Günün en verimli zaman dilimi olan gece 1 ve 7 arası, uykumu gasp eden bu canlılara tüm gece boyunca sarfettiğim, hatrı sayılır sözlerimi duysalar sanırım ayakları yerden kesilir, olmayan beyinleri belki bir nebze büyümeye başlardı..

İçlerindeki bastırılmış duyguları, zararlı bir yazılım üreterek dışa vurma eğilimleri benim için aforoz edilmeleri için yeterde artar bile..

Aslına bakarsanız bu özürlü ruhları ıslak sopayla bigüzel kaşısam heralde içimdeki ateş yinede sönmezdi..

Saygılar..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Off! Ne güldüm sabah sabah yaa :D :D :D Yalnız ciğerler iflas :D

An itibariyle uzmanlık alanımı değiştiriyorum duyrulur :D
At nalı çakıcam artık :D evet :D
Maksat uzmanlık olsun namımız yürüsün :D

Nalı düşen gelsin :D

Te allam ya.. Sabah sabah..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine mi ben yani :D
Herkes ne kadar da mülayim :D Her neyse..

Bugünkü iç dökme eylemi Adminlere..

Sayın 1. 2. 3. sınıf adminler!
(Sıralamamda bi sakınca yok umarım, malum çan eğrisi)

Admin dedik bağrımıza bastık, yeri geldi geyikleri noel baba eşliğinde uçurduk, yeri geldi kılıçlarımızı konuşturduk, gün oldu kısır yedik, bazende çimenleri biçtik falan filan..

Sözün özü, lütfen linki ölen vektör paylaşımlarımı silmeyin, aklımdan kötü şeyler geçirtmeyin.. Rica ederim..
Konularımın kontrolünü mümkünse bana bırakın o:)

Çok mersi efenim..
Saygılar.. hürmetler.. bol gülücükler..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
benimde azcıkın isyanım var depresyondayımmmm unutuldummm o:)

İsyanın için çare, bi kuyu bul avazın çıktığınca bağır, sesin geri gelirse senin gelmezse zaten hiç senin olmamış demektir :D

Depresyon için yavrum.. bir bulaşık telini hiç bir alet kullanmadan aç, açtınsa depresyonun senden ırak olmuş demektir açamadınsa gel bana ben biliyorum yapacağımı :D

son olarak seni unutanlar toplanmış bi dernek kurmuş ilham kaynağı olaraktan da başkanlık teklifini sana yapacaklarmış hadi hayırlı olsun şeker :D

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İsyanın için çare, bi kuyu bul avazın çıktığınca bağır, sesin geri gelirse senin gelmezse zaten hiç senin olmamış demektir :D

Depresyon için yavrum.. bir bulaşık telini hiç bir alet kullanmadan aç, açtınsa depresyonun senden ırak olmuş demektir açmadınsa gel bana ben biliyorum yapıcamı :D

son olarak seni unutanlar toplanmış bi dernek kurmuş ilham kaynağı olarakta başkanlık teklifini sana yapacaklarmış hadi hayırlı olsun şeker :D

bırak yavrum bu geyik muhabbetlerini üstüne alın azcık üstüneeee kendin için bi formül bu bulaşık teli kar etmez :p

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benimde azcıkın isyanım var depresyondayımmmm unutuldummm o:)

Unutulmamışsındırmısındırmıkın?Unutmaşısızdırırız. Ama özletmişsiniz kendinizi belli..

Bugünkü iç dökme eylemi Adminlere..

Dökünüz içinizi..Uzanın çocukluğunuza dönünüz.
Linklerinizi kontrol ediniz, etmezseniz uyarıyı alırsınız efenim..Sizde özletmişsiniz kendinizi tebrikler efenim.

Bende içimi dökeyim desem sayfalar dolusu yazı çıkar efenim. Gir girmeyelim o konuya..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Dökünüz içinizi..Uzanın çocukluğunuza dönünüz.
Linklerinizi kontrol ediniz, etmezseniz uyarıyı alırsınız efenim..Sizde özletmişsiniz kendinizi tebrikler efenim.

Bende içimi dökeyim desem sayfalar dolusu yazı çıkar efenim. Gir girmeyelim o konuya..

Ya şu uyarıyı diyorum.. Sınırlarımın dışından yapsanız.. Ne bilim bi vuvuzela çalın mesela.. böyle silip atmak çözüm değil, umarım anlatabildim :D

Bende meraklı değilim ama özlettirenler utansın ne diim creed..

Bence vakit kaybetme kap bisikletini, bir saat sürüşe cık iyi gelir ;)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yeni galiba?

"İş bitiminde ücreti duyunca trip atan müşteri profili"

Duygusal bunalımlar yaşayan, trip atacak kimsesi olmayan ama yeri ve zamanı, işi ve aşkı denk düşüremeyen vatandaş geldi bana çattı işe bak :D
Açıkcası bunların gökten zembille indiğini düşünüyorum?

Öhüm!
Satırlarımı noktalarken birdahaki iş verenlerimin aklı başında, mantıklı, ciddi kişiler olmasını diler, bu vatandaşı da su giderine tıkaç olarak kullanmamak adına gösterdiğim irademi ayakta alkışlıyorum.. :D

Tüm meslekdaşlarıma cömert, adil ve düzeyli müşteriler dilerim..