Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Biti(ri)yoruz -1

psyteamtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bitiriyoruz.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma her yönüyle iddialı görünüyor. Emeğinize sağlık diyorum.

Ben bu çalışmanın "ORGANİK TARIM" konulu afiş tasarım yarışması için hazırlanmış olduğunu bilerek bu yorumu yapıyorum. Ama, bunun bir reklam panosunda, bilboardda vs... yayınlanmış olduğunu düşünürsek ve önünden geçen insanların bu afişe 5-10 saniyeliğine göz attığını varsayarsak; bu afişin tamamen, konusu "AĞAÇ KATLİAMI", "YERYÜZÜNDE AĞAÇ KALMADI", "AĞAÇLAR TÜKENİYOR" vs... olan bir afiş için hazırlandığı düşünülür.

Özetle, üzülerek ve hayal kırıklığı yaşayarak belirtmek isterim ki "ORGANİK TARIM"a dair hiçbir görsel ya da metinsel öge bulamadım. :(

Dediğim gibi, renk uyumu, görsel materyal, slogan, düşünce kesinlikle muhteşem. Ancak açıklayıcı bir iki kelime ya da metin koysan kesinlikle favori gösterirdim. Eğer konuyu anlatan, mesajı veren o kelimeyi ya da kelimeleri eklemiş olsaydın, "BİTİ(Rİ)YORUZ"daki (Rİ) nin etrafındaki parantezleri kaldırmanı, "R" ve "İ" harflerini farklı renkle vermeni ve yazı karakteriyle oynamanı tavsiye edebilirdim.

:( Üzgünüm, bana ağaçların yok oluşundan başka hiçbir şey anlatmıyor. Emeğine ve düşüncene sağlık. Saygılarımla...

Son düzenleme:

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Vallahi ben çok beğendim.. ayrıca yarışma kurallarında arkadaşımızın yaptığı görsel meteryaller tamda kuralla uyuyor. Başak tarlası, kürek, ağaç, gibi. child play bence duygusal yazmış yapan arkadaşı tebrik ederim...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Vallahi ben çok beğendim.. ayrıca yarışma kurallarında arkadaşımızın yaptığı görsel meteryaller tamda kuralla uyuyor. Başak tarlası, kürek, ağaç, gibi. child play bence duygusal yazmış yapan arkadaşı tebrik ederim...

Yorumun için teşekkür ederim :) Ve saygı duyarım.

Çalışmayı beğendiğimi, hatta birkaç yazı eklenilse FAVORİ göstereceğimi bile söyledim. Ama ondan önceki söylediklerimi de okursanız sevinirim. :) Sonuçta bu benim düşüncem, size saygı duyuyorum.

"Ben bu çalışmanın "ORGANİK TARIM" konulu afiş tasarım yarışması için hazırlanmış olduğunu bilerek bu yorumu yapıyorum. Ama, bunun bir reklam panosunda, bilboardda vs... yayınlanmış olduğunu düşünürsek ve önünden geçen insanların bu afişe 5-10 saniyeliğine göz attığını varsayarsak; bu afişin tamamen, konusu "AĞAÇ KATLİAMI", "YERYÜZÜNDE AĞAÇ KALMADI", "AĞAÇLAR TÜKENİYOR" vs... olan bir afiş için hazırlandığı düşünülür."

Ben bu açıdan baktım.
Saygılarımla.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılar dilerim

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Yorumun için teşekkür ederim :) Ve saygı duyarım.

Çalışmayı beğendiğimi, hatta birkaç yazı eklenilse FAVORİ göstereceğimi bile söyledim. Ama ondan önceki söylediklerimi de okursanız sevinirim. :) Sonuçta bu benim düşüncem, size saygı duyuyorum.

"Ben bu çalışmanın "ORGANİK TARIM" konulu afiş tasarım yarışması için hazırlanmış olduğunu bilerek bu yorumu yapıyorum. Ama, bunun bir reklam panosunda, bilboardda vs... yayınlanmış olduğunu düşünürsek ve önünden geçen insanların bu afişe 5-10 saniyeliğine göz attığını varsayarsak; bu afişin tamamen, konusu "AĞAÇ KATLİAMI", "YERYÜZÜNDE AĞAÇ KALMADI", "AĞAÇLAR TÜKENİYOR" vs... olan bir afiş için hazırlandığı düşünülür."

Ben bu açıdan baktım.
Saygılarımla.

Ağaç tarımın bir parçası değilmidir.. Zeytin, elma, armut portakal elma vs nerede yetişir..

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Ağaç tarımın bir parçası değilmidir.. Zeytin, elma, armut portakal elma vs nerede yetişir..

Ağaç tabi ki tarımın parçasıdır. Ancak konumuz "ağaç" ya da "tarım" değil, "ORGANİK olan TARIM"dır.

Ben "organik tarım"a ait bir şey göremediğimi söyledim, ağaç göremediğimi söylemedim. :) Ağaç, kürek, başak tarlası görselleri tabi ki tarımla alakalı; ancak afiş ve verilmek istenen mesaj yarım ya da eksik kalmış. Asıl anlatmak istediğim buydu.

Tekrar söylüyorum, biz bu afişin; konusu "organik tarım" olan bir afiş tasarım yarışması için hazırlandığını BİLEREK bu şekilde yorum yapıyoruz. Ama bunu bilmeyen birine "bu afiş neyi anlatıyor" diye sorsak; genel bir ifadeyle "tarımı anlatıyor" (ki "organik tarım da demez, sadece tarım der) ya da "ağacı anlatıyor" der. Umarım anlaşılabilmişimdir. Yanlış anlaşılmışsam da özür dilerim.

Saygılarımla...