Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginç bir çalışma ama herhangi bir çizim programında kısa sürede yapabileceği bir benzeri çalışmayı haftalarca zaman ve emek harcayarak yapması ve 10 yılda 80 çalışma çıkarmasının ne fonksiyonu var anlayamıyorum. Teşekkür ederim paylaşım için.
İlginç bir çalışma ama herhangi bir çizim programında kısa sürede yapabileceği bir benzeri çalışmayı haftalarca zaman ve emek harcayarak yapması ve 10 yılda 80 çalışma çıkarmasının ne fonksiyonu var anlayamıyorum. Teşekkür ederim paylaşım için.
Aynen katılıyorum. hatta daha farklı bi yorum getiricem, sanki birisi photoshopta çalışmış, arkadanda bu hikayeyi uydurmuş gibi geldi. Zira 80,000 volttan bahsediyoruz. Onu üretebilmek bi kenara çiçeklerin kömür olmaması içten değil. Anlam veremedim. Yinede paylaşım için teşekkürler.
Bu tekniğe kirlian fotoğrafçılık tekniği diyorlar sanırım, bu teknikte benim ilgimi çeken şey şu olmuştu; Bir yaprağı "parçalara" ayırdığınız halde her parçasının diğer taraflarınında fotoğrafta enerji alanının görüntüsünün "tam" olmasıydı.