Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bizimle Çalısırmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sarissa

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaslar Grafık Konusunda Kendı Projelerımızde Yer Alacak Çalısma Arkadasları Arıyoruz.. Sivas da Olması İyi Ama Uzakda Olmasıda Onemli Degil..

İrtibat:
Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatlak_07

🌱Yeni Üye🌱
olabilir. Antalyadayım grafikerim ve aynı zamanda reklam ajansım var. özel mesaj atabilirsiniz. beklerim yardımcı olmaa çalışırım

almina96

🌱Yeni Üye🌱
Freelance çalışmaya hazırım.

10 yıllık tecrübemi sizinle paylaşmaya hazırım. Koşullarınızı bana özel mesaj atabilirseniz size dönerim.

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

neden olmasın şuan reklam ajansında grafiker olarak çalışmaktayım mesajınızı bekliyorum Özel Mesaj

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
şu forum kurallarını okumak bu kadarmı zordur arkadaşlar
m a i l adresi telefon gibi kişisel bilgileri vermek yasak
bu kural sizin güvenliğiniz için var
daha dikkatli olun

hanefiozkul

🌱Yeni Üye🌱
bana özelden ulaşabilirisiniz.. yardımcı olmaya çalışırım..

gürsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendim afyonda oturuyorum 1 yıllık staj 2 yıllık matbaa grafikerliği deneyimim var corel draw ve photoshop kullanıyorum yenilikçi ve eleştirmen bir insanım 21 yaşındayım kendimi ve çalıştığım ortamı gelştircek iş disiplini olan bir ortamda çalışmak istiyorum diksiyon ve konuşma tarzıma güeniyorum...

grafiktamer

🌱Yeni Üye🌱
bende sivastayım ve 8 senedir grafik-tasarım işindeyim, mümkünse firmanızın ismini alabilirmiyim

Katsumoto

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende sivastayım firma ismi verirmisiniz ?

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
sarissa...

bence projenizi biraz daha acabilirseniz balıklama yazılan mesajlardan kurutulabilirsiniz. hemde sizinle calışmak ıteyen arkadaslarımız ne ıle mesgul olacaklarını bıldıklerı takdirde sizin için uygun olan kişiler yanıt verebilir size....

kolay gelsin...

sistem64

🌱Yeni Üye🌱

merhaba ben uşaktan arıyorum internetten buldum adresinizi ben evde internet aracılığıyla yapmak istiyorum grafikerim coreldraw ' ı çok iyi derecede kullanıyorum. daha önce reklamcıda çalıştım doğum nedeniyle ayrıldım. photoshop programınıda iyi derecede biliyorum. tabela,afiş, logo tasarımı, etiket, degi, broşür. Grafik ile ilgili ne varsa yaparım. bana yardımcı olursanız sevinirim.banukahveci1973@************

Merhaba Arkadaslar Grafık Konusunda Kendı Projelerımızde Yer Alacak Çalısma Arkadasları Arıyoruz.. Sivas da Olması İyi Ama Uzakda Olmasıda Onemli Degil..

İrtibat:
Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

bixbite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 yıllık grafikerim. Birçok ajans'ta ve yayın kuruluşunda çalıştım. Ankara'dan freelance olarak çalışılmasını kabul ederseniz lütfen özelden mesajlaşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...