Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Black... Siyah olan her çalışmada kendimi bulurum ben... Siyahın üzerinde renklerin dans edişi tam bi şölen havasında...ellerin dert görmesin çok beğendim.... Gölgelerin gücü adına biri arkadaşıma dur desin... (hani koşuyosunya terleyip hasta olma anlamında)
Artık görüyorummm inancım öncelikle teşekkürlerBaşta göremediğim bu çalışmanın altında başarı yattığını biliyordum.Çok güzel ve etkileyici bir çalışma siyahın etkisi de ortadaEmeğine sağlık canım...Başarılarının devamını diliyorum...
Başarılı ve estetik bir çalışma olmuş yosa estetik degeri taşıyan bir tipografi çalışması.. Siyahın karanlıgı turkuazın ışıltılı rengi bütünleşmiş... Emegine sağlık yosa...
Çalışmalarında ki ; * Görsel anlam bütünlüğü (sinek görseli ile turkuaz vektörler) * Fontların misanpajda ki uyumu * ilk bakışdaki oluşan karmaşanın bir noktaya odaklandırma yeteneğini geliştirmeni görmek güzel. Tebrik ederim inan'cım.