Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

black poison albüm kapağı (yakında)

oct-4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk baktığın an hoş geliyo ama sonra şöyle bi bakınca ayakkabı falan alakasız kalıyor sanki insan bi düşünüyo mor gözlerle ayakkabı bağlantısı ne acaba diye ??
bence ayakkabı yerine çok farklı bişey kullanmalısın gölge gibi nasıl anlatayım gizemli bişey olsun bence ayakkabının olduğu yerdeki renk tonunu cok beğendim çünkü

koronz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.lebuso.com
Birisinin yorumuna katılarak, yapıcı eleştiri yaptığımı savunmuyorum.
Terbiyesizlikle itham edilen arkadaşın terbiyesizlik yaptığına inanmıyorum. Bu yüzden terbiyesiz bir yorumu desteklediğimi de düşünmüyorum.
Farklı düşün Arkadaşım.
Olumsuz noktalara değinen bir yorumdansa baştan başlamanın daha mantıklı olduğunu düşünmüş olmalı.
Senin daha iyisini yapabileceğin konusunda şüphem olamaz. Yetenekli olduğun ortada. Elbette ki daha iyisini yapabilirsin.
Sana İyi Çalışmalar Diliyorum.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
sonunda savaşı ben kazandm ve albüm kapağının son hali huzurlarınızda... tamamiyle kendi hayal gücümdür..

bizimalbmkapa.jpg

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayakkabılar - göz çok alakasız kalmış.. siyah zehir.. bence bunun üzerine gidebilirmişsin arka resim için.. açıkcası ne bilim genel olarak hoşuma gitmedi :S

Ayakkabı konusunda arkadaşa katılıyorum, kesinlikle. Bence de zehiri ifade edebilecek bir şeyler ekleyebilirsin. Yazının rengi zıt durmuş bence. Turuncu olmamış bence.

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son çalışmalarla kesinlikle toparlamışsın. Hele ilk çalışmalarla kıyaslayınca kesinlikle SÜPER. Emeğine sağlık, çalışmaya devam :)