Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

blanie(illustrasyon)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com

pscs4,uc-logic,referanssız.

blanie aslı zamanında sallamasyon isimlerden olup hep sessizce gökyüzünü seyreden bir kızdır.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
bu görüntü bana akşam izlediğim knowing(kehanet) filmini hatırlattı... çok güzel bir çalışma ama fular bence çok flu olmuş geri kalan herşey mükkemmel görünüyor.. emeğine ellerine sağlık...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler:) kurdelesinin flu olması gerekiyor bize yakın olan kısmının.derinlikten dolayı boyuna yakın kısmı net,bize yakın kısmı flu.sağol:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Gökyüzü ile çevreli olmasından ötürü verilen blur derinlemesine kaybolmuş aslı
Ağaç veya benzeri bir kaç nesne ile blur'u keskinleştirebilirdin sanırım :)
Onun dışında düşünce ve görsel çizimleri çok hoş olmuş.
Eline sağlık Aslı

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bravo :alkis::alkis::alkis: Tebrik ediyorum. Hakikaten de çok güzel bir çalışma olmuş.

bu görüntü bana akşam izlediğim knowing(kehanet) filmini hatırlattı... çok güzel bir çalışma ama fular bence çok flu olmuş geri kalan herşey mükkemmel görünüyor.. emeğine ellerine sağlık...
Fular kısmının biraz daha net olması gerektiği konusunda ben de hem fikirim.
teşekkürler:) kurdelesinin flu olması gerekiyor bize yakın olan kısmının.derinlikten dolayı boyuna yakın kısmı net,bize yakın kısmı flu.sağol:)
Evet sen de haklısın ama, o zaman da bize yakın duran otların da flu olması gerekmez miydi?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Özgün ve süper, ellerine sağlık :)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Uygulamadan ziyade düşünce ilk dikkatimi çeken
Bir duruluk bir özgürlük söz konusu :)
Tebrikler canım

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
selim,darth_cygan çok teşekkürler yorumlarınız için:)ağaç koymak istemedim gökyüzünün ferahlığını yansıtmak istedim ama ağaçla daha netleşirdi doğru.kurdelesi tam bize yakın otlara kadar gelmiyor o bulanık olan yerde savruluyor.o yüzden giderek bulanık.bize yakın otlar en yakın plan o yüzden de netlik çok fazla.öyle düşünmüştüm:)teşekkürler yorumlarınız önemli benim için
denizcim sağol:Dbeğenildiyse ne güzel:)
crazyglad teşekkürler:)aynen dediğin gibi duruluk ve özgürlük ve ferah sakin bir havaydı yapmak istediğim.bunu düşündürmek istediğimi yakaladığımı gösterir:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Saçlar mükemmel :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça başarılı emeğine sağlık canım...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Boğazındaki kurdele dışında süper olmuş canım ,kurdelede eksik bişey var blurlukmu yada kurdele olarak tam yansıtılamamış olmasımı ama renkler ve genel olarak hepsi çok başarılı tebrik ederim.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
sağol filizcim:)kurdele tülümsü o yüzden kıvrımlar çok silik aslında çok çizgi var üstüne:)onu biraz önce ekledim aslında aklımda yoktu derinlik aşamalarını en güzel şekilde orda gösterebilirim diye koydum .tekrar sağol:)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
en öndeki otların etkisi çok gerçekçi olmuş..blur biraz bana da fazla gibi geldi..blursuz daha gerçekçi gibi dururdu sanki..ama genel olarak havası çok hoş..emeğine sağlık..

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱

evet kehanet filminin son sahnesine benziyor, Allah sonumuzu benzetmesin...:rofl:
Resim çok hoş olmuş, baktıkça huzur veriyor... Ellerine sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence harika. Benim gözüme takılan, yakındaki bitkilerin flu olması, kızın etrafındakilerin net olması sanki daha iyi oluru. Çizim ve düşünce gerçekten müthiş. Ellerinize sağlık.

Bir de bana, gladyatör müydü tam emin değilim, başakların arasından geçerek karısı ve çocuklarına kavuşma sahnesi vardı, onu hatırlatı.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş olmuş..rahatlatıyo insanı bakarken...:)