Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Blue BAR | Afiş Tasarımı

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
bluebarcopy.jpg

Benzer konular

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Eksıklerımın farkındayım noktalama işaretlerınde hata var LÜTFEN görsele göre yorumlarımız hareketlensın Saygılarımla...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Güneş pek doğru bir seçim olmamış;Barlar geceye hitap eder daha çok... Belki ateş olabilirdi... Soğuk ibaresini bir bayanda kullanmanız da kötü olmuş... Belki direk içeceklere yönelebilirdi bu soğukluk.... Bar Blue adını taşıyor doğru ancak yine de mavi bu kadar yaygın olmayabilirdi... Ellerinize sağlık, afişi yeni baştan düşünmenizi istiyorum ama bu üzücü olmasın sizin için.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Güneş pek doğru bir seçim olmamış;Barlar geceye hitap eder daha çok... Belki ateş olabilirdi... Soğuk ibaresini bir bayanda kullanmanız da kötü olmuş... Belki direk içeceklere yönelebilirdi bu soğukluk.... Bar Blue adını taşıyor doğru ancak yine de mavi bu kadar yaygın olmayabilirdi... Ellerinize sağlık, afişi yeni baştan düşünmenizi istiyorum ama bu üzücü olmasın sizin için.

Teşekkür ediyorum yorumların için efoja gerekilen msjlar alınmıstır :) Saygılar &Sevgiler

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
tema bara uygun değil, ve mesaj eksiği var bu arada görsellerin yansımasında hatalar var

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
eksiklerinin farkında olman güzel ama düzxeltmemişsin :) genel olarak güzel ama yazıları fazla flulaştırmıssın bide resimleri kalitesi kötü

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
eksiklerinin farkında olman güzel ama düzxeltmemişsin :) genel olarak güzel ama yazıları fazla flulaştırmıssın bide resimleri kalitesi kötü

Evet farkındayım :D yukledım ki baska eksıklerım varmı onu görmek istedım tesekkur edıyorum degerlı yorumların ıcın Saygılarımla...