Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Blue is good...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
"Renkler güzeldir " serisinin 3' üncüsü

Blue_is_good_by_inankilic.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok başarılı eline sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel olmuş, ellerine sağlık İnan' cım.
Fakat favorim hala Siyah :p

Sanki konuya tam odaklanamamışsın gibi, ya da düşüncelerini yansıtamamışsın. Uygulama olarak başarılı ama eksik birşeyler var sanki.

Emeğine sağlık canım.

Son düzenleme:

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Sanki değil Deniz bencede öyle

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Renkler kullanılan görseller aslında güzel, ama hepsini öyle bir noktaya toplamışsınki hangisine baksam karar veremedim bazı yerlerde göz dinlenmek istiyor bu çalışmanın alt tarafında var ama üst bölümde herşey çok içiçe kullandığın renklerde mavi ve tonları olduğu için detayları incelemekte göz zorlanıyor çalışmalarındaki o güzel küçük ayrıntıları bu karmaşanın içinde bulmak baya zorladı :) Emeğine sağlık YoŞa.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı eline sağlık

Teşekkür ederim.

Güzel olmuş, ellerine sağlık İnan' cım.
Fakat favorim hala Siyah :p

Sanki konuya tam odaklanamamışsın gibi, ya da düşüncelerini yansıtamamışsın. Uygulama olarak başarılı ama eksik birşeyler var sanki.

Emeğine sağlık canım.

Benim favorim kırmızı canım.Ki en iyi çalışmada o oldu.Eksik birşey yok Deniz'cim, fazlalık var.Aslında konuya odaklanmada sorun yok, mavi renk benim için buna yakın birşey. Nasıki kırmızı ve siyah önceki çalışmalarımdaki anlamlardaysa buda öyle...Yani göreceli. Mavi benim için böyleyken bir başkası için çok basit ve sade olabilir. Teşekkür ediyorum. Dediğim gibi eksiği yok çalışmanın , fazlası var :)

Sanki değil Deniz bencede öyle

Deniz'e katılıyorsanız bunu özelden belirtin. Yok bana söyleyecek birşeyiniz varsa doğrudan söyleyin ;) Görüldüğü üzerede eksik birşeyler yok, fazlalıklar var.Anlamıyorsanız başkasına katılarak yorum yazmayın;)

Renkler kullanılan görseller aslında güzel, ama hepsini öyle bir noktaya toplamışsınki hangisine baksam karar veremedim bazı yerlerde göz dinlenmek istiyor bu çalışmanın alt tarafında var ama üst bölümde herşey çok içiçe kullandığın renklerde mavi ve tonları olduğu için detayları incelemekte göz zorlanıyor çalışmalarındaki o güzel küçük ayrıntıları bu karmaşanın içinde bulmak baya zorladı :) Emeğine sağlık YoŞa.

Haklısın FİLİZ. orta alanda bir sıkışma sorunu var...Temel sorun fazlalıklar ve birdaha baktımda , arka plandaki fontları hemen hemen birbirine yakın puntolarda kullanmam kötü olmuş,fazla yuvarlamışım çalışmayı. Tabi birde görsel sıkıntısı yaşamıştım.Teşekkür ediyorum, kusura bakma yormuşum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle ellerine sağlık,renkler çok güzel,genel yorumlara katılmakla beraber,alt kısımdaki beyaz bölge ile ilgili mutlaka kafanda bişey şekillenmiştir ama sanki biraz fazla gibi,o kısımda beyaz yerin çok açık mavi ton kullanabilirdin gibi geldi.Bu benim görüşüm tabii,sanatçının eserine saygı duymak gerek:)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı ve güzel bir çalışma, emeğine sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle ellerine sağlık,renkler çok güzel,genel yorumlara katılmakla beraber,alt kısımdaki beyaz bölge ile ilgili mutlaka kafanda bişey şekillenmiştir ama sanki biraz fazla gibi,o kısımda beyaz yerin çok açık mavi ton kullanabilirdin gibi geldi.Bu benim görüşüm tabii,sanatçının eserine saygı duymak gerek:)

İlgin için teşekkür ederim İLKNUR.Bahsettiğin hafif mavi tonlarda bir dokuyu üst alan için kullanmıştım aslıda , sonra içime sinmeyince kaldırmıştım. Aslında tipografinin en sevdiğim yanı ne biliyormusun.Geçişler...Bir çalışma yapıyorsun , yada yapamıyorsun (bu yapamadıklarımdan) ,ilkinde acele ettiğin için sorunlu oluyor,sorunları görüyorsun, sonrasında bu seni başka bir çalışmaya itiyor.Bu çalışmada beni bir çalışmaya itti, şu anda üzerinde çalışıyorum. Hatta şimdiki halini paylaşayım , birlikte bakalım. Belkide yanlış düşünüyorumdur :) Est ne sanatçısı İLKNUR, sanatçı olmak okadar kolay mı, ben sadece çalışmalarıma hak ettiği değeri vermeye çalışıyorum. teşekkür ederim tekrar.

başarılı ve güzel bir çalışma, emeğine sağlık

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim :)

------------

MEvcut çalışmamın sağ üst alanını ve bazı renklerini kullanarak daha sağlam bir çalışma için ilk adım;

deneme1.jpg

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet bence bu çok iyi görünüyor:) Sanırım henüz tamamlanmadı.Bitmiş halini bekleriz:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet daha tamamlanmadı, yeni başladım :) bitmiş halini bende merak ediyorum.Kastettiğim buydu işte, tetiklenme,biri diğerini tetikliyor, kötü olanı yapmanın faydası sanırım...Teşekkür ederim tekrar.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
* Mavi ...
* Materyallerin renksel olarak iki yönden merkeze saldırmış
* Beyaz alan rahatlatıcı görünüyor
* sağdan sola dogru kayma var gibi
bir karmaşa kurgulansa bukadar olur
ancak seninde dediğin gibi dar alanda fazla derinlik gözü yormuş :)
Başarılı bir çalışma mesele bu derinliği katmandı zaten.
Devamında alana göre ölçüsünü verdin mi lezziz bir çalışma olacaktır. ;)
eline sağlık İnan'cım

Son düzenleme:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnanım bitmiş halini şimdiden merak etmeye başladım bile...Son hali gidişatı muhteşeme sürüklemeye başlamış bile...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Son koydugunuz calısmada güzel:) emeğine saglık gerçekten:)

Teşekkür ederim...Daha yarım o çalışma.

* Mavi ...
* Materyallerin renksel olarak iki yönden merkeze saldırmış
* Beyaz alan rahatlatıcı görünüyor
* sağdan sola dogru kayma var gibi
bir karmaşa kurgulansak bukadar olur
ancak seninde dediğin gibi dar alanda fazla derinlik gözü yormuş :)
Başarılı bir çalışma mesele bu derinliği katmandı zatten devamında alana göre ölçüsünü verdinmi lezziz birçalışma olucaktır. ;)
eline sağlık İnan'cım

Detaylı görüşlerin için teşekkür ederim baba...Fazlalıklar bir açıdan iyi bir açıdan kötü gibi...Lezzete az kaldı :)

İnanım bitmiş halini şimdiden merak etmeye başladım bile...Son hali gidişatı muhteşeme sürüklemeye başlamış bile...

Damla'cım teşekkürler.Sonradan eklediğim çalışma başka bir çalışmanın ön safhası.Sanırım final çalışması olmaya layık olacak.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben nedense dağınık çalışmalarını daha kurgusal buluyorum..Eline sağlık inan. Bu blue very good:p

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim.

Benim favorim kırmızı canım.Ki en iyi çalışmada o oldu.Eksik birşey yok Deniz'cim, fazlalık var.Aslında konuya odaklanmada sorun yok, mavi renk benim için buna yakın birşey. Nasıki kırmızı ve siyah önceki çalışmalarımdaki anlamlardaysa buda öyle...Yani göreceli. Mavi benim için böyleyken bir başkası için çok basit ve sade olabilir. Teşekkür ediyorum. Dediğim gibi eksiği yok çalışmanın , fazlası var :)

Deniz'e katılıyorsanız bunu özelden belirtin. Yok bana söyleyecek birşeyiniz varsa doğrudan söyleyin ;) Görüldüğü üzerede eksik birşeyler yok, fazlalıklar var.Anlamıyorsanız başkasına katılarak yorum yazmayın;)

Canım teşekkür ettim, öncelikle yorumumu yanlış anlamadıgın için :)
Bahsettigim eksiklik dedigin gibi konudaki fazlalık...yani daha sade şeylerdi...Ama görüyorum ki son çalışmanda süper bir başlangıç yapmışsın, gerçekten etkili bir giriş olmuş ki finalde başarılı olucaktır eminim.
Tebrik ederim canım, çalışmanın sonucunu merak ediyorum.

Ellerine sağlık, Kolay gelsin.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Teşekkür ederim.

Haklısın FİLİZ. orta alanda bir sıkışma sorunu var...Temel sorun fazlalıklar ve birdaha baktımda , arka plandaki fontları hemen hemen birbirine yakın puntolarda kullanmam kötü olmuş,fazla yuvarlamışım çalışmayı. Tabi birde görsel sıkıntısı yaşamıştım.Teşekkür ediyorum, kusura bakma yormuşum :)

Estafurullah :p Çalışmalarını zevkle takip ettiğim sayılı kişilerdensin,yeni çalışma şimdiden ben burdayım diyor,Bitince güzel bir çalışmayla karşı karşıya kalacağımız belli ellerine sağlık ve kolay gelsin :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben nedense dağınık çalışmalarını daha kurgusal buluyorum..Eline sağlık inan. Bu blue very good:p

Teşekkür ederim abi...

Canım teşekkür ettim, öncelikle yorumumu yanlış anlamadıgın için :)
Bahsettigim eksiklik dedigin gibi konudaki fazlalık...yani daha sade şeylerdi...Ama görüyorum ki son çalışmanda süper bir başlangıç yapmışsın, gerçekten etkili bir giriş olmuş ki finalde başarılı olucaktır eminim.
Tebrik ederim canım, çalışmanın sonucunu merak ediyorum.

Ellerine sağlık, Kolay gelsin.

Canım senin kastettiğin şeyi çok iyi anladım :) Niyetinide biliyorum...Sarı güzeldir çalışmasında bitince bu çalışmayı finale hazırlayacam gibi...Bende merakla bekliyorum.Teşekkür ettim canım.

Estafurullah :p Çalışmalarını zevkle takip ettiğim sayılı kişilerdensin,yeni çalışma şimdiden ben burdayım diyor,Bitince güzel bir çalışmayla karşı karşıya kalacağımız belli ellerine sağlık ve kolay gelsin :)

TEşekkür ederim FİLİZ.Bitince birlikte görecez :) sanada kolay gelsin.