çok başarılı eline sağlık
Güzel olmuş, ellerine sağlık İnan' cım.
Fakat favorim hala Siyah
Sanki konuya tam odaklanamamışsın gibi, ya da düşüncelerini yansıtamamışsın. Uygulama olarak başarılı ama eksik birşeyler var sanki.
Emeğine sağlık canım.
Sanki değil Deniz bencede öyle
Renkler kullanılan görseller aslında güzel, ama hepsini öyle bir noktaya toplamışsınki hangisine baksam karar veremedim bazı yerlerde göz dinlenmek istiyor bu çalışmanın alt tarafında var ama üst bölümde herşey çok içiçe kullandığın renklerde mavi ve tonları olduğu için detayları incelemekte göz zorlanıyor çalışmalarındaki o güzel küçük ayrıntıları bu karmaşanın içinde bulmak baya zorladı Emeğine sağlık YoŞa.
Öncelikle ellerine sağlık,renkler çok güzel,genel yorumlara katılmakla beraber,alt kısımdaki beyaz bölge ile ilgili mutlaka kafanda bişey şekillenmiştir ama sanki biraz fazla gibi,o kısımda beyaz yerin çok açık mavi ton kullanabilirdin gibi geldi.Bu benim görüşüm tabii,sanatçının eserine saygı duymak gerek
başarılı ve güzel bir çalışma, emeğine sağlık
Emeğine saglık
Son koydugunuz calısmada güzel emeğine saglık gerçekten
* Mavi ...
* Materyallerin renksel olarak iki yönden merkeze saldırmış
* Beyaz alan rahatlatıcı görünüyor
* sağdan sola dogru kayma var gibi
bir karmaşa kurgulansak bukadar olur
ancak seninde dediğin gibi dar alanda fazla derinlik gözü yormuş
Başarılı bir çalışma mesele bu derinliği katmandı zatten devamında alana göre ölçüsünü verdinmi lezziz birçalışma olucaktır.
eline sağlık İnan'cım
İnanım bitmiş halini şimdiden merak etmeye başladım bile...Son hali gidişatı muhteşeme sürüklemeye başlamış bile...
Teşekkür ederim.
Benim favorim kırmızı canım.Ki en iyi çalışmada o oldu.Eksik birşey yok Deniz'cim, fazlalık var.Aslında konuya odaklanmada sorun yok, mavi renk benim için buna yakın birşey. Nasıki kırmızı ve siyah önceki çalışmalarımdaki anlamlardaysa buda öyle...Yani göreceli. Mavi benim için böyleyken bir başkası için çok basit ve sade olabilir. Teşekkür ediyorum. Dediğim gibi eksiği yok çalışmanın , fazlası var
Deniz'e katılıyorsanız bunu özelden belirtin. Yok bana söyleyecek birşeyiniz varsa doğrudan söyleyin Görüldüğü üzerede eksik birşeyler yok, fazlalıklar var.Anlamıyorsanız başkasına katılarak yorum yazmayın
Teşekkür ederim.
Haklısın FİLİZ. orta alanda bir sıkışma sorunu var...Temel sorun fazlalıklar ve birdaha baktımda , arka plandaki fontları hemen hemen birbirine yakın puntolarda kullanmam kötü olmuş,fazla yuvarlamışım çalışmayı. Tabi birde görsel sıkıntısı yaşamıştım.Teşekkür ediyorum, kusura bakma yormuşum
Ben nedense dağınık çalışmalarını daha kurgusal buluyorum..Eline sağlık inan. Bu blue very good
Canım teşekkür ettim, öncelikle yorumumu yanlış anlamadıgın için
Bahsettigim eksiklik dedigin gibi konudaki fazlalık...yani daha sade şeylerdi...Ama görüyorum ki son çalışmanda süper bir başlangıç yapmışsın, gerçekten etkili bir giriş olmuş ki finalde başarılı olucaktır eminim.
Tebrik ederim canım, çalışmanın sonucunu merak ediyorum.
Ellerine sağlık, Kolay gelsin.
Estafurullah Çalışmalarını zevkle takip ettiğim sayılı kişilerdensin,yeni çalışma şimdiden ben burdayım diyor,Bitince güzel bir çalışmayla karşı karşıya kalacağımız belli ellerine sağlık ve kolay gelsin