Vectorel olarak istanbul boğaz köprüsü lazım ama elind eolna vrmı arkadaşlar
frozen 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 252 Tepkime puanı 3 20 Ağu 2008 #1 Vectorel olarak istanbul boğaz köprüsü lazım ama elind eolna vrmı arkadaşlar
vildangrf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 49 Tepkime puanı 2 22 Eki 2009 #2 ya banada lazım şuan boğz köprüsü vektör ama sitede yok blamadım elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırmısınızz...
ya banada lazım şuan boğz köprüsü vektör ama sitede yok blamadım elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırmısınızz...
ozozlem 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Tem 2007 Mesajlar 94 Tepkime puanı 3 28 Eki 2009 #3 :S:S banada çok lazm boğaz köprüsü vektörü
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 5 Ara 2009 #5 Bu kadar talep var ama bulunamadığı halde çizmeye uğraşan bir tane grafiker yok.Bazı vektörleri kendimiz çizebilmeliyiz.Yoksa grafikeriz demenin bir esprisi kalıyor mu?
Bu kadar talep var ama bulunamadığı halde çizmeye uğraşan bir tane grafiker yok.Bazı vektörleri kendimiz çizebilmeliyiz.Yoksa grafikeriz demenin bir esprisi kalıyor mu?
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 5 Ara 2009 #6 Nihat Ağbiye kesinlikle katılmakla beraber; konu açmadan önce arama yapmanızı hatırlatmadan geçemeyeceğim... https://www.grafikerler.net/kiz-kulesi-sultanahmet-camii-bogaz-koprusu-vektorleri-lazim-t14769.html Saygılar
Nihat Ağbiye kesinlikle katılmakla beraber; konu açmadan önce arama yapmanızı hatırlatmadan geçemeyeceğim... https://www.grafikerler.net/kiz-kulesi-sultanahmet-camii-bogaz-koprusu-vektorleri-lazim-t14769.html Saygılar
ceyhun12 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 15 Şub 2010 #7 banada lazımmm
Dertsiz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 158 Tepkime puanı 8 16 Şub 2010 #8 arkadaşlar, grafikerler.net sitesi "ben isteyim onlar çizsin" türü bir site değil "bana da lazım" yazmakla da bu işler olmuyor kimse kimseye "al ben yiyemedin sen ye" demiyor arkadaşlar, biraz emek lütfen, "emeksiz yemek olmaz"
arkadaşlar, grafikerler.net sitesi "ben isteyim onlar çizsin" türü bir site değil "bana da lazım" yazmakla da bu işler olmuyor kimse kimseye "al ben yiyemedin sen ye" demiyor arkadaşlar, biraz emek lütfen, "emeksiz yemek olmaz"
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 16 Şub 2010 #9 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting buyrun
xcalibur35 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 72 Tepkime puanı 13 28 Nis 2010 #11 Hepinize lazımda bu görsel isim, ünvanı, içerik te boğaz köprüsü geçen tüm çalışmalar hepsi bir birinin yanı olacak ne yazıkki :S
Hepinize lazımda bu görsel isim, ünvanı, içerik te boğaz köprüsü geçen tüm çalışmalar hepsi bir birinin yanı olacak ne yazıkki :S
measa ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 31 Eki 2008 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 48 Yaş 33 1 May 2010 #12 Paylasim icin tesekkurler
penthegram 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.gncdsgn.com 13 Ara 2011 #13 link ölü bylemi iş yapıyorsunuz siz? Modlar Nerde Adminler Nerde Koskoca Site Ün Kazanmış Sayfalardaki Linkler Ölü! Yaızk Çok Yazık Milletin Dilinde Sakız Gibi Büyüyordunuz Bir Zamanlar Şimdi Sizlerdemi büyük Şirketler Gibi KÜÇÜLME YOLUNA GİDİYORSUNUZ!!!
link ölü bylemi iş yapıyorsunuz siz? Modlar Nerde Adminler Nerde Koskoca Site Ün Kazanmış Sayfalardaki Linkler Ölü! Yaızk Çok Yazık Milletin Dilinde Sakız Gibi Büyüyordunuz Bir Zamanlar Şimdi Sizlerdemi büyük Şirketler Gibi KÜÇÜLME YOLUNA GİDİYORSUNUZ!!!
ossgur 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Tem 2008 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.freelinereklam.com 14 Haz 2012 #14 penthegram' Alıntı: link ölü bylemi iş yapıyorsunuz siz? Modlar Nerde Adminler Nerde Koskoca Site Ün Kazanmış Sayfalardaki Linkler Ölü! Yaızk Çok Yazık Milletin Dilinde Sakız Gibi Büyüyordunuz Bir Zamanlar Şimdi Sizlerdemi büyük Şirketler Gibi KÜÇÜLME YOLUNA GİDİYORSUNUZ!!! Genişletmek için tıkla ... yani şimdi durumu arkadaş gayet iyi özetlemiş :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: alkışlamamak elde değil, hazır site ile forum kurulmuş geriside koyverilmiş..
penthegram' Alıntı: link ölü bylemi iş yapıyorsunuz siz? Modlar Nerde Adminler Nerde Koskoca Site Ün Kazanmış Sayfalardaki Linkler Ölü! Yaızk Çok Yazık Milletin Dilinde Sakız Gibi Büyüyordunuz Bir Zamanlar Şimdi Sizlerdemi büyük Şirketler Gibi KÜÇÜLME YOLUNA GİDİYORSUNUZ!!! Genişletmek için tıkla ... yani şimdi durumu arkadaş gayet iyi özetlemiş :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: alkışlamamak elde değil, hazır site ile forum kurulmuş geriside koyverilmiş..
C couldman 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 May 2012 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 14 Haz 2012 #15 ufak basit bir çalışma belki işinize yarar Kendi yüklemem Download ıst rar, fast and secure downloading from crocko.com
ufak basit bir çalışma belki işinize yarar Kendi yüklemem Download ıst rar, fast and secure downloading from crocko.com
tbgrfkr 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Mar 2010 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 14 Haz 2012 #16 https://rapidshare.com/files/1302435555/istanbul_bogaz_silueti_876.cdr umarım link bozuk değildir ve işinizi görür
https://rapidshare.com/files/1302435555/istanbul_bogaz_silueti_876.cdr umarım link bozuk değildir ve işinizi görür