Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Böyle ALEV efekti yapabilen varmı ?

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Bir resmi Nasıl böyle yapabilirim ... Bir logoyu yapmak için Çok uğrştım bir tane ders buldum ama ingilizce anlamadım pek...
Bilen varmı ?

<script src='https://img8.imageshack.us/shareable/?i=19756870.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

şurda bi tane site buldum ama anlamadım pek

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

gencom

🌱Yeni Üye🌱
google araç çubuğu ile tr çeviri yap ve iyi bi şekilde bak resimlere nasıl yapmış o zaman yaparsın .

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
google araç çubuğu ile tr çeviri yap ve iyi bi şekilde bak resimlere nasıl yapmış o zaman yaparsın .

yok bu sitede biri türkçe sini yapmış ama olmuyor bu şekilde bu daha farklı sanırım yapabilende yok..

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okadar kişi bakmış bi tane bilen yok :(

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmamasının nedenini tahmin edebiliyorum. Sen farklı bir resimde denedin değilmi. Kendi resmine uygun ateş resmi falan bulman gerekir yoksa yapılan edges ile warp lardan ibaret. oradaaki proje resmi üzerinden dene bakalım yaptıklarını. türkçesine gerek varmı diye okuyayım bakalım . resimlerde anlatılmayan bir detay varmı die. ama pds.tutsplus ta genelde resimlerde anlatılıyor detaylıca.

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olmamasının nedenini tahmin edebiliyorum. Sen farklı bir resimde denedin değilmi. Kendi resmine uygun ateş resmi falan bulman gerekir yoksa yapılan edges ile warp lardan ibaret. oradaaki proje resmi üzerinden dene bakalım yaptıklarını. türkçesine gerek varmı diye okuyayım bakalım . resimlerde anlatılmayan bir detay varmı die. ama pds.tutsplus ta genelde resimlerde anlatılıyor detaylıca.

o resimdeki gibi istemiyorum zaten resme bakınca at yok sadece ateşden çizilmiş digeri fotografı ateş yapma. ben aynı o şekilde bir atı aynı ateş efekleri yapmak istiyorum.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım ikisi de aynı yöntemle yapılıyor zaten. alev efektinin kendisini ise sadece blend mode ile yaparsın. bu arada belki photoshop fire brysh tarzı bir arat sonra elle çizersin. en kötü ihtimal gidip illustratorda live trace edersin :D yani sen en kolay öyle o uygulamadaki gibi yaparsın. :)

GlooM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.guvenceylan.net
Uzun bir işlem sonrası yapabilirsin, basit bir olay değil. Şu şekilde yardım edeyim daha fazlası da size kalmış. Atı yapmak için bir plugin e ihtiyacınız var oda Redfield - Fractalius alevleride çeşitli stocklar ile tamamlayabilirsiniz

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
at vucüdünde el ile çizilmiş ve diğerleri hazır ateş resimleri uygulanmışsa benziyor işi zor ama uğraşıp sabretmen lazım

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Uzun bir işlem sonrası yapabilirsin, basit bir olay değil. Şu şekilde yardım edeyim daha fazlası da size kalmış. Atı yapmak için bir plugin e ihtiyacınız var oda Redfield - Fractalius alevleride çeşitli stocklar ile tamamlayabilirsiniz

ilgin ve alakn için çok tşk ederim arkadaşmda sölediğin pulingi indirdim ama o şekilde yapacak bir seçenek yok hangi adımları izlemem gerekiyor acaba ?

benjo

🌱Yeni Üye🌱
bu çalişma biraz uğraş gerektiriyor bu na benzeeyn bir çalima yapmıştım tabi bakarak [
alewn.jpg

Prolite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba
Bunu yapabilrsin. Anlatmaya calisayim. Benzer bir at resmi bul. Once arkaplanini siyahlastir. Bunu yapmak zor degil. Ikincisi Resmi (ki cizgi halinda olmasi sarttir) Grafikerler sitesinden Text styles Bundle 1. bölüm bul. Oradan "fire styles 123456"yi senin Photoshop styles bölümüne yükle ve dene. Dosyayi PSD olarak calisman gerekiyor....
Basarilar
Prolite

ogulcanhakan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotografı goremıyorum üstad yardımcı olmaya calısırım tekrar yükler veya fotografı gönderirsen