Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Böyle bir Broşür çalışması ne dersiniz?

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
brosurrxt9.jpg

Benzer konular

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım güzel olmuş ama sanki bişey eksik ama ne bulamadım belki başka biri görür eline sağlık yinede

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
"htc82" bende o eksiği arıyorum zaten:) yorumun için tşk.

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukça karışık bir görüntü 3 kırımlı el broşürü galiba.
1) broşürün kapak kısmındaki üst kesime uyguladıgın efektif su zemini uygulamısının aynısına alt tarafada uygulardım. veya alttarafta zemine uyguladıgın su efektini simetrik bir şekilde sadece kapagım 1/3ük kesmine uygular, boşalan yerlere de diğer çalışmaları yayardım.
2-) su efektini yanlış seçmişsin bence. su biraz doğal olmalı plastip modundaki bir efektif görünüm suyun doğanlığını bozuyor...
3-) iç kısım oldukça karışık görünüyor... çalışma namına emek sarf ettiğin söylenemez. resimdeki uygulamaların ne oldugunu kimler nerede bilebilirki en azından ufak puntolarla resim uygulamalarını not düşebilirsin ve biraz sadeleştirebilirsin...
iyi çalışmalar...

yeldabaskut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zannederim bu broşür benim elime ulaşmıştı :) gerçekten.. reklam yapmak gibi olmasın ben de bu suyu kullanıyorum da :)

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma süper.. fazla lafa gerek yok

onerevren

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar merhaba ben yeni bi konu actim gazete reklam ilani baslikli ama yaptigim calismayi nasi eklicem kusura bakmayin daha yeniyim bu sitede
simdedim tesekkurler

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede gayet hos olmus

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar merhaba ben yeni bi konu actim gazete reklam ilani baslikli ama yaptigim calismayi nasi eklicem kusura bakmayin daha yeniyim bu sitede
simdedim tesekkurler

Herkese bunu söylemekten dilimizde tüy bitti. Lütfen öncelikli olarak forumda arama yapınız. Bulamadığınızda sormayı deneyiniz.

İstediğiniz açıklamaya ise "Foruma Resim Yüklemek?" linkinde bulabilirsiniz.

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepinize yorumlarınız için teşekkürler

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma süper.. fazla lafa gerek yok

pardon arkadasım sen neye gore yorum yapıyorsun? butun işlere super demekten baska bir olayın varmı?

brosur genel anlamda iyi ama cok karmasık duruyor, 2. si manzara gorselinin ustundeki yazıyı farklı bır sekilde yazsan daha mı ii olucak acaba?! daha belirginleşse :/

designerMUSTI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
mygrafikcreativeart.blogspot.com
Çalışman güzel görünüyor ama benim gözüme tek batan taraf iç kısımdaki su şişeleme yerinin fotolarını yatay şeritler içinde duruş şeklinin değiştirlmesi gerektiği ne biliym ben öyle sezinledim...

Emeğin harcamışsın Başarılar diliyorum... Kolay gelsin...

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Beğendim bende amacına uygun..;)

neilmc

🌱Yeni Üye🌱
eksik birazda kontrastlarda.mesela 1400 sene....den diye başlaayan yazı su efektinin üzerinde kayboluyo.ve maviye fazlaca doymuş bi çalışma olmuş.aslında biraz basit gibi duruyo.tabi bu müsterinin istegindende kaynaklanıyo olabilir.müsteri böyle bi iş istemişse fena deil

yirmialti

🌱Yeni Üye🌱
iyi gayet ama yazılar farklı renklerde olması gerekir diye düşünüyorum. Boğulmuş gibi geldii

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
bana göre bu çalışmada eksik olan o genel olarak altta duran su görüntüsü bu broşür katlandığında çok anlamsız duracak gibi görünüyor burdan onu ön kapak tarafına ufak bir şekilde sığdırsaydın daha güzel olurdu bence. elinize sağlık çalışma için.
teşekkürler.