Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

böyleleri ancak burda olur heralde.. amann tepkilerinize hakim olun...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kedinin küçüğünü severim bunlar da çok tatlı gerçekten :D büyüdükleri zaman o kadar şirin olmuyolar bence
ayrıca evde beslenmesi de bana ters...
katılıyorum size.... resimler çok güzel ama yinede onları evde besleyecek kadar kanım kaynamıyor onlara...

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
hepsi çok tatlı ama bakmayın siz onların öyle masum olduğuna aslında çok nankördürler nedenmi ? hemen başımdan geçen olayı anlatayım o zaman

1999 depreminde tası tarağı toplayıp arkadaşımın evinde kaldım 20 gün kadar şuanda 11 yaşında olan terier cinsi köpeğimide yanımda götürdüm arkadaşımında 3 aylık kedisi vardı kedinin yüzünde şişlik vardı yara gibi bişey bizim çıtır ( çıtır köpeğim olur :) ) onu 15 gün boyunca yere yatırıp bi eliyle üsütüne basıp yarayı yalaya yalaya önce patlattı yarayı daha sonra iyileştirdi aradan 3 ay sonra tekrar bir gün çıtırı oraya götürdüm çıtır kediyi görünce çok sevindi hemen kuyruk sallaya sallaya yanına gitmek istedi ama kedi çıtıra hemen pençe darbelerini vurdu az daha çıtırın gözü çıkıyordu çıtır öyle dona kaldı noldu şimdi der gibi bana baktı gece boyunca kedi çıtıra bakıp bakıp tısladı. anlıyacağınız bu kedile harbiden nankör...

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi çok tatlı ama bakmayın siz onların öyle masum olduğuna aslında çok nankördürler nedenmi ? hemen başımdan geçen olayı anlatayım o zaman

1999 depreminde tası tarağı toplayıp arkadaşımın evinde kaldım 20 gün kadar şuanda 11 yaşında olan terier cinsi köpeğimide yanımda götürdüm arkadaşımında 3 aylık kedisi vardı kedinin yüzünde şişlik vardı yara gibi bişey bizim çıtır ( çıtır köpeğim olur :) ) onu 15 gün boyunca yere yatırıp bi eliyle üsütüne basıp yarayı yalaya yalaya önce patlattı yarayı daha sonra iyileştirdi aradan 3 ay sonra tekrar bir gün çıtırı oraya götürdüm çıtır kediyi görünce çok sevindi hemen kuyruk sallaya sallaya yanına gitmek istedi ama kedi çıtıra hemen pençe darbelerini vurdu az daha çıtırın gözü çıkıyordu çıtır öyle dona kaldı noldu şimdi der gibi bana baktı gece boyunca kedi çıtıra bakıp bakıp tısladı. anlıyacağınız bu kedile harbiden nankör...

çok vefasızmış bu kedi (Pis pisi:rofl:)
ama genelleme yapmamak lazım :smile:

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paylaşımın için teşekkür ediyorum.

tutkum55

🌱Yeni Üye🌱
yavru kedileri seviyorumda buyuduklerinde bakislarindaki masumiyet yerini sinsilige birakiyo sanki. bana dik dik baktiklarinda tirsmiyorum desem yalan olur:) Tercihim kopeklerden yana. benimde var bi ufak "efe'm". bir hayvana bu kadar baglanabilecegim hic aklima gelmezdi heralde. eve her gelisinde seni sevincle karsilayan, kuyrugunu deli gibi sallayip yerlerde yuvarlanan kac sevimli yaratik vardirki...keske butun kopekler Efe kadar sansli olabilse:(

pisi_pisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm hayvanseverlere...

4 Ekim’e kadar tam 50 gün Beyoğlu Galatasaray Lisesi’nin önünde oturulacak. Derdimiz, hayvanlara eziyetin, tecavüzün ve hayvanların öldürülmesinin hapisle cezalandırılmasını sağlamak. Çünkü Türkiye’de hayvana karşı işlenen bu suçların cezası en fazla 300 lira. Eğer maktul sokak hayvanıysa ceza bile yok
Şaka gibi bir sistemimiz var. Bir kere zarar gören hayvanın sokak hayvanı olmaması gerekiyor. Sokak hayvanıysa, sıfır ceza. Bu bana çok ağır geliyor. Neyse, diyelim sahipli bir hayvan söz konusu. İster öldür, ister tecavüz et, ister sakat bırak; 5199 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre cezası 300 lira. O da ispatlanırsa tabii. Bir köpeği öldürmekle, bir insanın malına zarar vermek aynı cezayı gerektiriyor. Çünkü kanuna göre hayvan sadece bir eşya.
BUGÜN HAYVANA YARIN SİZE
4 Ekim Hayvanlar Günü’ne kadar tam 50 gün boyunca sürecek. Her gün 15.00 ve 19.00 arasında oradayım.
sizleride beklerim...

celo

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş ve sabır isteyen çalışmalar.tebrikler.