Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Brandsoftheword ve AdPort Logoları

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
brandsd.jpg

Yorumsuz...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ilginç acaba kim çaldı demiyeceğim :D

İşin ilginç yanı interaktif reklam hizmetleri yapan bir firmanın bu şekilde bir uygulamaya gitmesi garip ve şaşılacak bir durum değil mi?

Bu şekilde iş yapan işletme ya da kişiler aslında şunun farkına varmalıdırlar.

Bir başkasının emeği olan bir ürünü alarak kendi malı gibi kullanan kişi ya da kuruluşların onlarla çalışacak olan kişilere güven hissi vermemesi, güvenilir olmayan işletmelerin de istikrarlı ve düzgün iş yapamayacağı izlenimine dikkat etmelidirler. Bu yüzdendir ki; bu tür işlerin gerçek grafik tasarımcılarca yapılmasının gerekçesi de budur.

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu yabalar yapıyo herseyi herhangi bir dosyada değişiklik yapıldığında onu farklı bi sanat eseri sayıyo ve cezası yok bu durumda malasefki işi yaratıcılık olması gereken kuruluşları bile kopyacılığa sürüklüyo çok yazık...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu çalmaktan öte bir şey olmuş. Kes,kopyala,yapıştır:smile:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bir ara yine Brandsoftheword' un, bir ajans tarafından ambleminin kullanıldığı bende saptamıştım. Logo paylaşım sitesi olan Brandsoftheword'un amblemini çalmak sanırım bu aralar moda. :) Herzamanki gibi vahim bir durum. Hele hele bunu bir reklam şirketi yapıyorsa...

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben gecen hafta bir araba gordum is yerimin kapisinin onunde.
patent firmasinin arabasiydi. üzerine logolarını koymuslar sizide patentliyelim diye.
logolarini ise brandsoft of the world logosunu calmis koymuslar gulmekten oldum kapida :D:D:D

akabe

🌱Yeni Üye🌱
convese markalı ayakkabıları bilmeyeniniz yoktur :)
aklı ewel bir müşterimiz (ambalaj firmasında çalışırken) bu logoyu kendi markasına uyarladı. sonuç bütün malları toplatıldı :) olanda firma sahibine oldu...karlıda ambalaj firması çıktı :) aslında ben uyarmıştım :p patron sallamayınca olan müşteriye oldu...

çoğu müşteride başkasının malını ambalajını "getirip şöyle... olsun böyle olsun" der.
bunu yapanda 500 bin ( üzeri) dolarlık ihalelere imza atan firmalar!! başkasının emeğini çalmaya alışmışız sanırım :S

ayyon

🌱Yeni Üye🌱
yok abi yok bu millet düzelmez. ben 10 yıldır tasarım işi yaparım. %80 i şöle çalışma istiyorum der ve senden çalmanı ister. işte bi yerde görür çalışmayı onun aynısını ister, ajanslarda da var bu durum işin garip tarafı sen yanaşmayıncada sen bilmiyon olur. ben bu tarz kişilerle çok çalışmaya çalıştım. illa farklı bişe olsun die yırttım durdum kendimi. ben çalma taraftarı diilim ancak çalanların yüzünden bende mağdur durumdayım. örneğin tasarımlarını genellikle rus sitelerinden alan bir firma ile kapışıyorum. adamlar resmen çalıyor. yapılmış bir çalışma üzerinden gitmek kolaydır. farkındayım biraz karışık yazdım ama ne yapayım. bu konuya gıcık oluyorum.

ayyon

🌱Yeni Üye🌱
sözün kısası, çalmayın kardeşim, esinlenmeyinde... yapın kendinizce. haa birde müşterinin elinde hiçbişe yok çalışma ister o tarzlarıda gönderin gitsin. siz aldıkça ve çaldıkça bu tür müşteriler için yarın hepimiz aç kalacağız. onu belirteyim bundan 10 yıl öncesi ile şimdiye bakınca bi corel kullanan adam bi çizgi çeken adam tasarımcıyım die dolanıp duruyo ortalarda. sonra gidiyo çalıyo ucuza yapıyo olan sana bana oluyo. hepsinede ....... olsun diyorum.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Son günlerde oldukça türedi bu iş... Önceden üretemeyen grafikercikler brandsoftheworld'a girip bi kaç gezinmeden sonra logo bulup aynen yapıyorlardı.. Şimdi ise brandsoftheworld'e girip gezinmeye bile gerek duymuyor ik gördüğü logoyu çalışıyorlar..

İzmir / Şirinyer bölgesinde (Nufüs: 20.000) 1 cafe - 1 beyaz eşya - 1 market olmak üzere toplam 3 firmanın logosu brandsoftheword'un aynısı :S

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu siteninde logosunu çalmayan kalmamış :D