Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Brosur Basmak Ne Tur Ekipmanlara Ihtiyac Var?

aycan555

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaslar,

Ben bilgisayar uzeri okuyorum, bolumum Network ama diger bolumleride cok merak ediyorum...

Ilgimi ceken konulardan biri ise Baski ... Ama nedense nette pek cok site gezdim ama tam tatmin edici yanitlar alamadim ....

Ornegin A4 boyutlarinda kuse kagida onlu arkali baski yapmak istiyorum...
ve bunu iki ye veya 3 e katlamak istiyorum, ve bana 100 bin tane lazim ...

a4 boyutunda kesilmis kuse kagitlarin fiyatlari cook pahali, ama baski firmalariyla konusuyorum, 100 bin taneyi 2500 lira ya full renkli baski yapiyorlar ...
Ben kendim 100 bin tane kagidi nerdeyse o fiyata buluyorum, ve arti murekkep ...vs

nasil kagidi ucuza malediyorlar, rolo seklinde alipmi kesiyorlar? bunun icin ne yapilmasi gerek :(

Bunu ne tur bir sistemle becerebilirim bilmiyorum, bu yuzden kafam cook karisti ...

lutfen yardim
tesekkurler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nerede basacaksın neyle basacaksın?
Matbaacımısın?
Baskı bilgisayar yazıcısından çıktı almaya benzemez.

aycan555

🌱Yeni Üye🌱
:) ogrenciyim diyeyim , bakarsin matbacilik isine gireriz :) ingilterede bizim kebabcilarin menulerini, brosurlerini basariz :)

ufukozk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
ufukozk.blogspot.com
Matbaada 100bin tane broşür 2500 kendin 100 tane yapında okadar çıkıyor diyosun.. Haklısın yazıcıdan çıkartmaya çalışırsan okadara patlar :))

Herşeyin toptan alındıgı biyerde ürün uygun fiyata olur. Marketten aldıgın bir ürünle karşılatır tanesini 1 liraya marketten alırsın toptancıdan 50 tanesini 20 liraya...

Yani Sen pahalıya parekende olarak satın alıyon Matbaa toptan olarak aldıgı için ve seri üretim oldugu için kısa zaman çok iş eşittir ucuz...

İnşallah anlata bilmişimdir birazda...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
böyle bir merakımız varsa, üşenmeyelim bir matbaaya gidelim, arkadaşlara yemek ısmarlayalım, muhabbet edelim, böyle böyle dertlerim var siz ne diyorsunuz diyelim...

keza bu sorunun cevabı görmeden anlayabileceğin birşey değil.

umutipek

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşım çok basit bir cevap gidip görmene de gerek yok aslında tabi görmek te fayda var o ayrı

olay şu 70 x 100 baskı alanı yani bu adam senin işini pek çok kişininkiyle braber basıyor 70 x 100 e kaç a 4 sığdığını hesapla bu rakamı adamların sana verdiği rakamla çarp ve bulduğun sonuçtan adamın 1000 adet 70 x 100 baskı giderini düş kaarını bulabilirsin

pascalenes

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım kağıdın tonu 800 euro senın ısın 12.500tabaka 64 x 90 ebadında 8lı ve revolta olarak basılır gıdıp gormen gerekır burada anlatmayla anlasılacak bısey dııl matbaacılık her işin ayrı bi sistemı olabılıyo en ıyısı mı gıt bı matbaaya öğren