Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Çalışmam ADIYAMAN

Askyolu

🌱Yeni Üye🌱
Broşür Çalışması

iç kapak çalışması

ickapak.jpg

Dış Kapak çalışması

dkapak.jpg

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz soluk duruyor.canlandırırsan daha güzel olacak gibi...

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Polaroid görüntüsü verdiğin fotoğrafları gerçek haline getir yani mavi yerleri beyaz yap. Dış kapağa koyu renk bir zemin, ADIYAMAN yazısını düz ve şu anki ebadının yarısına düşür ve altına ne olduğunu yaz (üniversitesi, belediyesi, valiliği gibi.) ADIYAMAN yazısı çalışmandaki gibi basık değil aksine dik bir yazı olsun, hatta condense yazı kullan ve çok kalın olmasın. Yazının altındaki ışık oyunu kalabilir. Fotoğraflarıda buna göre düzenlersin.

İç kapakta da çalışmanın kesim yerlerine yakınlığını düzenlemelisin. Çalıştığın alanın içine 1,5 cm daha küçük bir alan daha aç ve o alanın içine çalış.

Yazdıklarım genelleme değildir, daha farklı şekildede düzenleyebilirsin. Başarılar.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
konsantre arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum iç kapak çalışması için, ama dış kapak hiç olmamış... vurgu yok, çekicilik yok ve mesaj içermiyor.... bu üç unsur olmadan kapak olması imkansız.
tavisyem şudur ki; forumda afiş ve kapak konulu diğer çalışmaları dikkatlice bir incelersen bu ve bundan sonraki çalışmaların için sana çok büyük faydası olacaktır... şimdiden kolay gelsin !

Askyolu

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
aslında üzerinde fazla zaman harcamadım ve sade bir şey olması da, bil. prog. okuyan bir arkadasımın yardım istemesi ve benım ona bir kaç rutuş göstererek yapmamdan çıkan ufak bir çalışma sadece :)