Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür çalışmam

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizce nasıl olmuş?
2mn3b.jpg

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet hoş bir çalışma emeğinize sağlık;) yanlız birşey söliycem yırtılmış kağıt efekti güzel ama zemin rengini broşürün içindeki zeminle aynı yaparsan daha güzel gözükür bence ;)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı ve hoş bir çalışma, arka dış kapak rengi pek göz doldurmadı gibime geldi genel rengi kullanılsa nasıl olurdu acaba..:))

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışma Güzel Ama Keşke Göz Boyasın diye masaya yatırma felan yapmasaydın keşke. Detaylı bakamadığımız için Yorumda yapmak zor.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bunu İİ hoŞ yaptim ettİmde İlk kez yapiom nelere dİkkat etmem gerektİĞİnİ daha bİlmİyorum yardimci olursaniz sevİnİrİm

awes23

🌱Yeni Üye🌱
On numara olmuş kardeş ellerine saglık :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok şık duruyor hepsi. Elinize sağlık. Yalnız bir şeye takıldım. Bu kadar iyi iş çıkaranan birinin bu şekilde mesaj yazması bütün fikrimi değiştirdi. Sanırım farkında olmadan yazılmış bir yazı. Yada öyle olduğunu umuyorum.

Ben bunu İİ hoŞ yaptim ettİmde İlk kez yapiom nelere dİkkat etmem gerektİĞİnİ daha bİlmİyorum yardimci olursaniz sevİnİrİm

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben matbaa işinden hiç anlamıyorum tasarlarım ederim ama baskının kurallarını bilmiyorum genelde dış mekanda çalıştığım için matbaa işine biraz uzağım ondan :) bu arada yorumun için tşkler

DAMLADML

🌱Yeni Üye🌱
hmm . çok fazla etkilemedi beni daha iyi olabilirdi . yinede eline sağlık.)