Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Örneği

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
dbc2p.jpg
Kuaförler için tasarlanmış broşür örneği

Benzer konular

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
broşürde fiyat listesi ve yapılan işler yazılı olur, tasarıma gelirsek güzel tonları fakat o pembe sütunu saydam değilde düz zemin yaparsan sanki daha hoş olur bayanın daha gizemli görünmesini sağlar...

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence de o pembe alanın geçişli olması daha hoş olur ama bu şekil de de fena değil. fiyat listesi olmasın insanlar merak etsinler . emeğinize sağlık..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
broşürde fiyat listesi ve yapılan işler yazılı olur, tasarıma gelirsek güzel tonları fakat o pembe sütunu saydam değilde düz zemin yaparsan sanki daha hoş olur bayanın daha gizemli görünmesini sağlar...

Broşürde şöyle böyle olarak diye kural olmaz. Hangi amaçla reklam yapılıyorsa ona göre tasarım yapılır.

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟

tanıtım amaçlı yapılan bir broşür olduğu için fiyat listesi katmadım ayrıca sütunun saydam olması alışılmışın dışındaydı böyle olmasını istedim.. Yorum için teşekkürler...