Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür tasarımı iç sayfa

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
merveon1.jpg

broşür tasarımı iç sayfası yorumlarınızı bekliyorum:)

graphimedia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben şu Normal ekmek başlığına direkt takılı kaldım.. başka bişey yazılamaz mı? mesela odun ekmeği gibi??

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
odun ekmeği ile normal ekmek arasındai fark ne olabilir.
bence odun ekmeği yazılırsa müşterinin kafası karışır diye düşünüyorum.
fırında kara fırın değil müşteriyi aldatmış oluruz.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman ikisini birarada eklemeniz daha mantıklı değil mi? buraya eklediğiniz çalışmaları müşteriye sunar gibi sunmalısınız... siz müşterinize önce broşürün içini gösterip sorduğu zaman geri kalanı burada mı diyorsunuz?

iç kısımdaki çerçeveleriniz fazla abartılı... çokta renkli bir broşür olmuş... göz alıyor... renkleri biraz daha sadeleştirmelisiniz... ekmek görsellerinin altına gölge ekleyin havada asılı duruyor gibiler... ön kapakla arka kapak yer değiştirmeli... çünkü arkası kapağa daha uygun bir çizim gibi görünüyor...

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman ikisini birarada eklemeniz daha mantıklı değil mi? buraya eklediğiniz çalışmaları müşteriye sunar gibi sunmalısınız... siz müşterinize önce broşürün içini gösterip sorduğu zaman geri kalanı burada mı diyorsunuz?

iç kısımdaki çerçeveleriniz fazla abartılı... çokta renkli bir broşür olmuş... göz alıyor... renkleri biraz daha sadeleştirmelisiniz... ekmek görsellerinin altına gölge ekleyin havada asılı duruyor gibiler... ön kapakla arka kapak yer değiştirmeli... çünkü arkası kapağa daha uygun bir çizim gibi görünüyor...

teşekkür ederim haklısınız
ikisini bir eklemememin sebebi
beğenmemiştim ön yüzü o yüzden eklemedim.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Görsellerini daha büyük kullanmalısın, tasarımına bakınca herşeyi bir arada görüyorum. Bu da karmaşaya yol açıyor kanaatindeyim. Oysa bunu kademeli olarak düşünmelisin.
İkinci renk olarak kırmızı bu broşür için bana göre doğru ton değil. Açık yeşil ya da kullandığın sarı tonun daha koyusu da olabilir.
Ama mutlaka ve mutlaka görsellerini ilk planda tutmalısın.
Ayrıca normal ekmek anlatımının altındaki gradient kullandığın şerit, alt fon olarak düşündüğün yaprağın birini kesmiş, çok göze batıyor. Onu düzeltmelisin.

Saygılarımla

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Görsellerini daha büyük kullanmalısın, tasarımına bakınca herşeyi bir arada görüyorum. Bu da karmaşaya yol açıyor kanaatindeyim. Oysa bunu kademeli olarak düşünmelisin.
İkinci renk olarak kırmızı bu broşür için bana göre doğru ton değil. Açık yeşil ya da kullandığın sarı tonun daha koyusu da olabilir.
Ama mutlaka ve mutlaka görsellerini ilk planda tutmalısın.
Ayrıca normal ekmek anlatımının altındaki gradient kullandığın şerit, alt fon olarak düşündüğün yaprağın birini kesmiş, çok göze batıyor. Onu düzeltmelisin.

Saygılarımla

teşekkür ederim ufuk abi önerini dikkate alıp düzenleme yapıcam.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Hımm ben iç sayfaya yazmıştım bir de kapak ve arka kapak içinde fikirlerimi söyleyim o zaman.

Kırmızıyı kesinlikle atmalısın kafandan, logoda kullandığın yeşil tonu ikinci renk olarak kullanabilirsin.
Ayrıca kapakta ve arka kapakta içte kullandığın buğday yaprağı fonunu mutlaka bir yerinde kullan bence. Zeminde yatay olarak kullandığın KARDE yazılarını çıkarıp o deseni kullanabilirsin.

Arka kapak olarak düşündüğün tasarımın ön kapak olmalı.
Ayrıca mail adresinde hatan var hotmial diye birşey yok dimi.
Arka kapakta KALİTEMİZ neden o kadar büyük vizonumuz ve misyonumuz kadar olmalı ve kalitemizi anlattığın paragrafın başına gelmeli.

Kolay gelsin :)

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ürünler başlığının altındaki noktaları kaldırsan ya da başka bir renk yapsan daha iyi olur. Ufuk Hocamızın dediği gibi "Ayrıca normal ekmek anlatımının altındaki gradient kullandığın şerit, alt fon olarak düşündüğün yaprağın birini kesmiş, çok göze batıyor. Onu düzeltmelisin."
Firmanın logosu renkler arasında boğulmuş gibi geldi. Renkleri değiştirmeni tavsiye ederim. Kolay gelsin.
Birde "hotmial" değil "hotmail". ;) Yardıma ihtiyacın olursa burdayım.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler ufuk abi ve tuba
aynı şekilde dediğiniz gibi yapıp ekleyeceğim buraya:)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
kardensonkr6.jpg

iç sayfayı değiştirdim olmuş mu?

Son düzenleme:

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Bak bu ilk tasarımına göre çok daha keyifli. Renk uyumu daha iyi durumda.
Ürünleri ve ürün anlatımında kullandığın çerçeveleri yarı yarıya inceltirsen bu iş olacak.

Emeğine sağlık.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Bak bu ilk tasarımına göre çok daha keyifli. Renk uyumu daha iyi durumda.
Ürünleri ve ürün anlatımında kullandığın çerçeveleri yarı yarıya inceltirsen bu iş olacak.

Emeğine sağlık.

yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede ikinci hali daha güzel olmuş

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş bu diğerine göre.Bu kenarlardaki yapraklar yerine daha çok başağa benzeyen vektörler kullanırsan anlatılanla daha bütünleşmiş olur bence.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel olmuş bu diğerine göre.Bu kenarlardaki yapraklar yerine daha çok başağa benzeyen vektörler kullanırsan anlatılanla daha bütünleşmiş olur bence.

onlar benim çizimim çizebilirsem senin dediğin gibi kullanırım.
teşekkür ederim:)