Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür tasarımım kendi çapımda

jurkan

🌱Yeni Üye🌱
pantoloncopynb9.jpg

selam arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şöyle bir baktığım zaman pantolon tanıtımı değilde daha çok uzay görünümünü çağrıştırıyor.Bence pantolonları daha çok ön plana çıkartmalısın.Bilmiyorum sanki renkler ve giysiler birbirine aşırı girmiş.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
broşür derken tam olarak broşürün neresi olduğunu anlayamadım açıkçası.. ayrıca sence de biraz kalabalık ve göz yoran bir çalışma olmamışmı? jeans tanıtım çalışmaları genelde çok eğlenceli tasarımları ortaya çıkarır.. biraz incelemeni tavsiye ederim sıradışılığı fazlasıyla kullanabileceğin bir konu tabi ki anlaşılır olmak şartıyla
kolay gelsin

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu belki astronotlara pantolon satmak için nasada bulunan bir mağza afişi oabilir:D
şaka bi yana bakınca pantolonla alaka kurmakta zorlanıyorum. biraz daha çalışırsan ustunde guzel şeyler çıkabilir.
kolaygelsin emeğine sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
suyun enerjisini kullanmaya çalışmısınız. bunu tek bir pantolanla ve fon olarak da suyla denemenizi tavsiye edeceğim. bu şekilde cidden karmaşık. ellerinize sağlık...

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok karmaşık duruyor,pantolonlar ve yazılar kaybolmuş.zeminde daha sade bir görsel kullanarak pantolon ve yazıları ön plana çıkarmanızı ve çalışmayı sadeleştirmenizi öneririm.

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haddinden fazla karışık dibine kadar gelmeden ne olduğu anlamakta zorluk çekilir.ayrıca heryerden çıkan suyun manasına da anlamadım.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
okadar çok karışık ki bencede biraz araştırma yapman gerekiyor kolay gelsin

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaptigin islerin kendi capini asmasini istiyorsan, biraz daha arastirip bu konuda yapilmis örnekleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsin, farkli bisey yapmaya çalismissin ama gözü yoran ilk bakista ne oldugunu anlamakta zorluk veren bir is cikmis ortaya,

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
hImm Jeans'lar Uzay'amı Açılıyor ? Çok Kapalı Bir Çalışma Olmuş Arka Plan Daha Çok Ön Plana Çıkmış Gösterilmesi Gereken ÜrünLEr Olduğunu Sanıyordum Ben ?

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok karışık bir iş olmuş. Bir jean tanıtımı olduğunu işi ancak dikkatle inceleyince anlayabiliyorsunuz. Sular falan fışkırıyor. Çok dağınık ve karışık.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence tek pantolon koymuş olsaydın hoş bir çalışma olabilirdi 3 pantolan düz sağ sol koyarak çok karışık bir çalışma olmuş

kadiracar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kadiracar.com
sektörle alakası olmayan bi çalışmaa değişik ama anlamsızz olsun emek war emeğe saygı

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karışık yenede emek vermişsin emeğine sağlık....

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
pantolonlardan A harfi çıkartmak hoş bi fikr ama arkapladaki şekiller çok karmaşık hale getrmş çlışmayı arkaplan konusnda biraz daha çlşmalısın daha orijinal farklı bişeyler duşunebilirsin. bide a-tekstil yazısı çok geride kalmış onu mutlaka on plana çıkarmalısın zaten koyu renk bi çalışma bide a-tekstil i siyah yapınca bişey anlaşılmıyo.. biraz daha çlışırsan iyi bişey çkar bence emegine saglık

sevi tas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
göz yoran bi çalışma bana göre....

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışman çok karmaşık ve gözü çok yoruyor su esprisi evet guzel ama herşeyın fazlası zarar çok fazla kullanmıssın hatta abartmışşsın pantolanlarıda bırlestırmışsin ne oldukları fazla bellı olmuyor sanırım orda dort pantolon var 2 sını bırlestır en azından diğerlerini pantolaon olduğu belli olur
zeminide daha sade bişe seçebilirsin hadı sana kolay gelsin paylaşımın için teşkkurler