Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben brushları indirmeye çalıştım yalnız aşağdaki gibi 100/100 de duruyor iptal dediğimde zaten iptal ediyo yani dosya inmiyor, aşağıdaki ekranda 1 saat bekledim biter diye hep aynı ekranda kalıyor bu sorunu 2 defadır yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz. rapidden başka dosya indirebiliyorum...
gökhan abi walla dün arkadaş bi font yüklemişti hemen indi bu brushlar bi türlü inmiyor başka bi brush denedim yine indirmiyor bide başka bi pc dende denedim onda da aynı sorun var.(ağa bağlı) bi virüs falan olabilirmi bunu engelleyen?
gökhan abinin 1400 fırça dediği link varya onu indirmeye çalıştım olmadı. gökhan abi linki kontrol etti sağlam iniyor sorun benim pc de canı format istiyor. ilginiz için tşk.
samak Inernet Download Manager'i dene hem böyle sorunlar yaşamazsın hemde dosyaları çok daha hızlı indirirsin ve indirdiğin dosyaları rahatlıkla bulabilirsin mükemmel bi program onu kullanmak istemezsen Firefox yada Opera'yı dene onlarlada dosyalarını rahatlıkla indirebilirsin
Arkadaşlarım, splash brusha ittiyasım var.ama nerede güzel bir splash brush görsem linki ölü. Bana bardaktan dükülen süt, meyve suyu vb. Kullanabileceğim splash lazım.rica etsem elinde olan gönderse.