Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Brush Renkleri ?

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Arkadaşlar brush yapıştırıyorum resime, fakat rengi hemen seçili renge dönüyor, üzerinde tonlar hemen kayboluyor, haliylen renklerle oynayamıyorum. Nasıl düzeltebilirm bunu.

İlk başta, bu brushun tonları vardı, istediğim gibi renk seçip değiştirebiliyordum. daha sonra nereyi karıştırdıysam artık, brush u seçtiğimde tek ton da çıkıyor, rengini değiştirmek istediğimde tüm brushn rengi değişiyor.

littlehootyowls.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadece siyah ve beyaz yada bu iki rengin birleşiminde oluşan gri tonda renkler den başka renk seçemiyosan bitmap olarak çalışıyosundur rbg yada cmyk a çevirmen gerekir

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
brushu uygulamadan önce foregrounddan brush rengini seçmen gerek...Farklı brush için bile olsa her brushta rengi değiştirmen gerek :) sanırım sen şöyle yapıyorsun mesela güvercin brushun var rengini sarı renk seçtin, daha sonra sepet brushunu seçtin, sepet brushunu önce den bir işlevde kullanmıştın rengini siyah yapmıştın...Tekrar sepet brushunu kullandığında renk sarı çıkıyor neden siyah çıkmıyor ... Bunu demek istiyorsun sanırım !
Yanlış mı eğer öyleyse her brushu seçerken hangi renkte boyamak istiyorsan o rengi seçmelisin önceki renkler sabit kalmaz brushlarda !!!